Μπλαουγκράνα ο Νεϊμάρ!

19:07 25/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η Σάντος αργά το βράδυ της Παρασκευής ανακοίνωσε ότι αποδέχτηκε και τις δύο προτάσεις που είχε στα χέρια της (Μπαρτσελονα, Ρεάλ) και ότι πλέον ήταν ο Νεϊμάρ εκείνος που θα έπρεπε να αποφασίσει. Εκείνος ζήτησε λίγο χρόνο για να το συζητήσει με την οικογένεια του, αλλά η απόφαση ήταν μάλλον ειλημμένη, μιας και όπως γραφόταν εδώ και καιρό, είχε συμφωνία κυρίων με τη Μπαρτσελόνα και «καημό» να παίξει μαζί με τον Μέσι. Η αλήθεια είναι πως επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή ή της νέας ομάδας του δεν έχει υπάρξει ακόμα, αλλά σε ισπανικά και βραζιλιάνικα Μέσα το παίζουν

ανεπιφύλακτα πρώτο θέμα.

Σύμφωνα λοιπόν κυρίως με την El Mundo Deportivo και το βραζιλιάνικο ESPN που το έγραψαν πρώτοι, ο 21χρονος επιθετικός θα υπογράψει (εάν δεν το έχει ήδη κάνει) πενταετές συμβόλαιο με τους Καταλανούς που σε καμία περίπτωση δεν του προσέφεραν περισσότερα από τη Ρεάλ. Η Μπάρτσα του δίνει λοιπόν 7 εκατ. ετησίως, αλλά και το 100% των δικαιωμάτων του, ενώ οι Μαδριλένοι 11 εκατ. και το 50% αυτών. Για να καταλάβετε για τι ποσά μιλάμε όταν αναφερόμαστε στα δικαιώματα, σκεφτείτε ότι στη Σάντος εισέπραττε 10 εκατ. τον χρόνο που με το 90% που είχε στη διάθεση του, άγγιζε τα 20 εκατ. Ο Νεϊμάρ έχει τεράστιες και μακροχρόνιες συμφωνίες με πολλές εταιρείες κολοσσούς, ενώ θα παίρνει και τα χρήματα από τις όποιες πωλήσεις εμφανίσεων κτλ.

Η Σάντος πάλι συμφώνησε με 25 εκατ. (ή 28 που γράφουν άλλα Μέσα) και δύο φιλικά: ένα στο «Καμπ Νόου» και ένα στο «Βίλα Μπελμίρο», με την προϋπόθεση ότι και στα δύο θα παίξει και ο Μέσι. Η διαπραγμάτευση ήταν πολύπλοκη, μιας και ο παίκτης ανήκε μόνο κατά 40% στη Σάντος, καθώς το 55% το είχε η εταιρεία DIS και το 5% η TEISA που είχαν κάποιες ενστάσεις. Τελικά όλα λύθηκαν, ο Νεϊμάρ επέλεξε και μετά το Κύπελλο Συνομοσπονδιών θα τον δούμε επιτέλους στην Ευρώπη, ώστε να διαπιστώσουμε εάν άξιζε όλος αυτός ο ντόρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα