Μπερλουσκόνι: Κερδίσαμε έναν βαθμό, δεν χάσαμε δυο

15:28 25/2/2013 - Πηγή: AEK365

Βραδιά εκλογών ήταν η χθεσινή για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι ωστόσο ο υποψήφιος πρωθυπουργός της Ιταλίας βρήκε χρόνο για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του Μίλαν στο ντέρμπι του Μιλάνου να κερδίζει έναν βαθμό και όχι να χάνει δυο όπως υποστήριξε.

Σε δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης της Μίλαν τόνισε για το τελικό 1-1: "Σήμερα κερδίσαμε ένα βαθμό και δεν χάσαμε δυο. Τα ντέρμπι έτσι είναι. Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά. Εξάλλου, παίζαμε εκτός έδρας, οπότε είμαι ικανοποιημένος με την ισοπαλία. Στο πρώτο ημίχρονο είδα μια πολύ καλή Μίλαν. Θα μπορούσαμε να είχαμε

πετύχει περισσότερα γκολ αλλά δεν ήμαστε προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Στο δεύτερο, η Ίντερ πήγε καλύτερα από εμάς. Για αυτό πιστεύω πως το 1-1 είναι δίκαιο αποτέλεσμα".
Ο Μπερλουσκόνι σχολίασε και το γκολ του Ελ Σαραουί: "Ο Στεφάν πέτυχε εκπληκτικό γκολ. Μετά την λήξη, του έδωσα τα συγχαρητήρια μου γιατί έκανε μια εξαιρετική ενέργεια".
Για τον προπονητή της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο Μπερλουσκόνι δήλωσε: "Δεν κατάφερα να τον βρω αφού ήταν απασχολημένος με τις δηλώσεις και την συνέντευξη Τύπου. Του έστειλα, πάντως, χαιρετίσματα, τα οποία θα τα μεταφέρουν οι συνεργάτες του. Μην ξεκινήσετε να γράφετε πως δεν είμαι ικανοποιημένος από την δουλειά του. Δεν τίθεται θέμα προπονητή. Είμαστε αισιόδοξοι πως θα πετύχουμε τους στόχους μας. Ο Αλέγκρι είναι και παραμένει προπονητής μας. Δεν χρειάζεται να ανανεώνουμε την εμπιστοσύνη μας σε κάθε αγώνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα