Μπέντο: Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο

11:13 18/6/2012 - Πηγή: AEK365

Με δυο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Εθνική Πορτογαλίας κέρδισε την Εθνική Ολλανδίας με 2-1 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του EURO 2012 όπου θα αντιμετωπίσει την Τσεχία με τον Πάουλο Μπέντο να υπογραμμίζει πως οι Πορτογάλοι πέτυχαν τον πρώτο τους στόχο.

Σε δηλώσεις του μετά την νίκη επί της Ολλανδίας, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας τόνισε: "Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο, αλλά τώρα ο επόμενος στόχος μας είναι η

πρόκριση στα ημιτελικά. Θα μελετήσουμε καλά την Τσεχία και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Είναι μια καλή ομάδα που, όπως και εμείς, έχασε το πρώτο της παιχνίδι αλλά έδειξε ψυχικά αποθέματα και έφτασε στα προημιτελικά".
Για την νίκη επί της Ολλανδίας και την πρόκριση στην επόμενη φάση, ο Μπέντο δήλωσε: "Δεν αρχίσαμε καλά το παιχνίδι αλλά αντιδράσαμε φανταστικά μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Πιστεύω πως θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί ακόμη και πριν το ημίχρονο. Η νίκη μας ήταν δίκαια όπως και η πρόκριση στα προημιτελικά. Οι παίκτες μας δούλεψαν σκληρά και δεν έχασαν την πίστη τους παρότι αρχίσαμε με ήττα".

Keywords
Τυχαία Θέματα