Φαν Μάρβαϊκ: Αποτύχαμε

10:42 18/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ολλανδία πήγε με μεγάλες προσδοκίες στο EURO 2012 αλλά μετά από τρεις ήττες στην φάση των ομίλων αποκλείστηκε πρόωρα με τον Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ να παραδέχεται την αποτυχία της φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010.

Η Ολλανδία ηττήθηκε και από την Πορτογαλία με 2-1 και σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας τόνισε: "Είναι σαφές πως αποτύχαμε και είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Ήρθαμε με μεγάλες φιλοδοξίες στην διοργάνωση, αλλά δεν ανταποκριθήκαμε

στις απαιτήσεις. Πιστεύω πως καθοριστικό ρόλο έπαιξε η ήττα από την Δανία όπου είχαμε καλή απόδοση. Αυτό το αποτέλεσμα μας γέμισε με άγχος και δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε".
Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για το κλίμα στα αποδυτήρια της Ολλανδίας και τις κακές σχέσεις μεταξύ των διεθνών με τον Μάρβαϊκ να δηλώνει: "Η ομάδα είχε ομοιογένεια στα αποδυτήρια. Δεν ισχύουν όσα γράφτηκαν για διαμάχες μεταξύ των παικτών. Απλώς υπήρχε μια δυσαρέσκεια, αλλά αυτό είναι φυσικό όταν δεν έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα".
Όσο για το μέλλον του στην Εθνική Ολλανδίας, ο Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ τόνισε: "Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για το μέλλον μου. Μόλις αποκλειστήκαμε και εσείς ασχολείστε με το τι θα κάνω εγώ; Έχω συμβόλαιο αλλά θα δούμε τι θα γίνει".

Keywords
Τυχαία Θέματα