Μπενίτεθ: Ο Φέργκιουσον δεν με χαιρέτισε

08:24 11/3/2013 - Πηγή: AEK365

Οι σχέσεις του Ράφα Μπενίτεθ με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ποτέ δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές και αυτό φάνηκε και στον χθεσινό προημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι, με τον Ισπανό τεχνικό να υποστηρίζει πως ο Σκωτσέζος δεν τον χαιρέτισε πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Σε συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στο "Ολντ Τράφορντ", ο προπονητής της Τσέλσι, Ράφα Μπενίτεθ, τόνισε: "Εγώ τον περίμενα στην αρχή και ήταν καθαρά στο χέρι του, εγώ τον περίμενα. Εσείς καλό θα ήταν να τον ρωτήσετε, αν είστε αρκετά γενναίοι.

Ήταν δική του απόφαση, εγώ τον περίμενα. Εγώ έχω κάποια αγωγή και επειδή γνωρίζω πως μας παρακολουθεί πολύς κόσμος, γνωρίζω τι πρέπει να κάνω".
Πάντως, όταν επισημάνθηκε στον Μπενίτεθ πως στο τέλος του αγώνα ο ίδιος δεν έσπευσε να χαιρετίσει τον Φέργκιουσον, εκείνος εξήγησε πως δεν το έκανε γιατί πανηγύριζε με τους παίκτες του.
Όσο για το γεγονός πως η Τσέλσι από το 0-2 κατάφερε να ισοφαρίσει και να στείλει τον προημιτελικό σε ρεβάνς, ο Μπενίτεθ δήλωσε: "Είχαν τα πάντα με το μέρος τους. Έπαιζαν Τρίτη και αγωνιζόμασταν Πέμπτη με ταξίδι στην Ρουμανία και αγωνίζονταν στο γήπεδο τους, οπότε έπρεπε να ταξιδέψουμε ξανά και για αυτό είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα