Μπαργκάν: Ξέρω και θέλω ΑΕΚ

08:44 12/11/2013 - Πηγή: AEK365

Όχι μόνο δηλώνει ανοιχτός στην προοπτική να παίξει στην ΑΕΚ, αλλά δεν διστάζει να τονίσει δημόσια πως γνωρίζει και για το ενδιαφέρον της Ένωσης προς το πρόσωπό του... Ο λόγος για τον Μπαργκάν της Βέροιας ο οποίος μιλώντας στην ΩΡΑ των Σπορ είπε σχετικά με την ΑΕΚ: «Γνωρίζω το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και

με τιμά πολύ σαν παίκτη. Ειδικά μάλιστα σε αυτή την εποχή που στην ΑΕΚ δημιουργείται κάτι πολύ δυνατό. Κάθε αθλητής θα ήθελε να αγωνιστεί σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Το γεγονός ότι θα αγωνίζεται στη Football League του χρόνου δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα, όταν μιλάμε για τη συγκεκριμένη ομάδα που ξεκινά από την αρχή. Περιμένω τις εξελίξεις κι εφόσον η ΑΕΚ επισημοποιήσει την πρότασή της στη Βέροια, θα το συζητήσω με την ομάδα μου», δήλωσε ο Μπαργκάν, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Ξάνθη και είναι Πομάκος, άρα έχει ελληνική υπηκοότητα.

Στη συνέχεια, ο πλάγιος εξτρέμ που φέτος έχει 10 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα, πρόσθεσε: «Χαίρομαι γιατί το ενδιαφέρον δείχνει ότι και οι δικές μου προσπάθειες και η δουλειά που κάνω αποφέρουν αποτέλεσμα. Παρ' όλα αυτά δεν μπορώ να πω κάτι ουσιαστικό αυτή τη στιγμή, καθώς είμαι παίκτης της Βέροιας και τον πρώτο λόγο τον έχει η ομάδα μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα