Μεγάλος θριαμβευτής ο Τζόκοβιτς

08:01 12/11/2013 - Πηγή: AEK365

Στον μεγάλο τελικό του ATP World Tour Finals, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε επίδειξη δύναμης στην O2 Arena και με 2-0 σετ κέρδισε τον Ράφα Ναδάλ κάνοντας το repeat στο Λονδίνο.
Ο Σέρβος έφτασε τις 22 συνεχόμενες νίκες στο tour παραμένοντας αήττητος από τον Σεπτέμβριο και ο χθεσινός ήταν ο 7ος τίτλος που κατακτά μέσα στο 2013.
Το παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά για

το νούμερο δύο στον κόσμο που προηγήθηκε με 3-0 γκέιμ, ενώ είχε την ευκαιρία και για διπλό μπρέικ. Αφού δεν τα κατάφερε, ήρθε η... τιμωρία από τον Ναδάλ που ισοφάρισε σε 3-3. Τα λάθη του «βασιλιά στο χώμα» ήταν αρκετά, δεν έπαιζε στα γνωστά του στάνταρ και ένας... μαγικός πόντος έμελλε να φέρει ένα νέο μπρέικ για τον Τζόκοβιτς, που στην συνέχεια σέρβιρε, επιτυχώς, για το προβάδισμα.
Το επόμενο σετ ξεκίνησε με σερβίς του Ναδάλ, το εκμεταλλεύτηκε απόλυτα και πήρε το πρώτο game. Το ίδιο ωστόσο έκανε στη συνέχεια και ο Τζόκοβιτς, ενώ... φουριόζος μπήκε και στο τρίτο, έφτασε στο 0-40 εκμεταλλευόμενος τα συνεχή λάθη του αντιπάλου του και κατάφερε τελικά να του σπάσει το σερβίς για το 2-1. Στη συνέχεια έχοντας εκπληκτικές επιστροφές ο Νόλε πήρε και τρίτο game στη σειρά, για να ακολουθήσει η... απάντηση του Ράφα που έκανε το 3-2. Ο Σέρβος ωστόσο συνέχισε πιο δυνατά, εκμεταλλεύτηκε σε απόλυτο βαθμό το σερβίς του και άνοιξε εκ νέου στα δύο game τη διαφορά (4-2). Μετά το 4-3 και το 5-3, μείωσε εκ νέου στο 5-4 ο Ναδάλ, αλλά... ο τίτλος δεν χανόταν από τον Νόλε. Συνέχισε με εκπληκτικά χτυπήματα, ανάγκασε σε λάθη τον Ισπανό και το 2-0 σετ μαζί με το 3ο Masters Cup για το Νο. 2 στον κόσμο ήταν πια γεγονός.

Keywords
Τυχαία Θέματα