Μπακαούκας: Ελάτε κοντά μας

21:47 31/7/2013 - Πηγή: AEK365

Στο πάνελ της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας βρέθηκε ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, Χριστόφορος Μπακαούκας ο οποίος εμφανίστηκε σίγουρος πως ο κόσμος θα στηρίξει και πάλι την προσπάθεια τους.

«Ευχαριστούμε που ήρθατε σήμερα εδώ για την παρουσίαση των διαρκείας μας. Για ακόμα μια φορά ο κόσμος θα είναι δίπλα μας και το ξέρω, γιατί όλα αυτά τα χρόνια τα δύσκολα ήταν δίπλα μας, μας αγάπησε και τον αγαπήσαμε κι εμείς. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για τον κάνουμε περήφανο, όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Θέλουμε να είναι κοντά μας ο κόσμος, να δει την ομάδα που φτιάξαμε, που έφτιαξε ο κ. Λαζόπουλος. Να έρθετε όλοι κοντά μας για να πανηγυρίσουμε τίτλους και να δώσουμε χαρές σε μια ομάδα που έχει πονέσει αυτά τα χρόνια. Πιστεύω θα πάρουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο που είναι αυτονόητο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλό και στην Ευρώπη. Σας θέλουμε κοντά μας. Όλοι οι καινούριοι παίκτες έχουν αξία, έχουμε μια φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά» τόνισε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα