Μπακάκης: Αν παίρνεις τα εντός έδρας, μένεις κατηγορία

15:54 29/10/2013 - Πηγή: AEK365

Τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες είναι ο απολογισμός του Παναιτωλικού στα εντός έδρας παιχνίδια του ως τώρα με τον Μιχάλη Μπακάκη να υποστηρίζει πως η έδρα είναι το όπλο της ομάδας του Αγρινίου για την παραμονή στην Super League. Μάλιστα σημείωσε πως οι εντός έδρας νίκες σημαίνουν και παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μέσος του Παναιτωλικού, Μιχάλης Μπακάκης, στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
- Για τον στόχο του Παναιτωλικού: «Πάντα στόχος είναι η παραμονή. Με το χθεσινό αποτέλεσμα

ανέβηκε η ψυχολογία μας και αυξήσαμε τη βαθμολογική μας συγκομιδή. Όταν μια ομάδα αγωνίζεται χωρίς άγχος βγαίνουν περισσότερα μέσα στο γήπεδο. Ακόμη, έχουμε και την έδρα μας, σχεδόν κάθε χρονιά κρατάμε το αήττητο. Βέβαια, μας βοηθάει και ο κόσμος σε αυτό, είναι το όπλο μας γιατί αν παίρνεις τα εντός έδρας παιχνίδια μένεις στην κατηγορία».
- Για την Καλλονή: «Η Καλλονή έχει αρνητικά αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια, σε αντίθεση με την εικόνα που παρουσίασε στην αρχή. Όλες οι ομάδες θα έχουν μικρή πτώση. Εμείς χτες θέλαμε το παιχνίδι, παίζαμε στην έδρα μας, πιέσαμε από την αρχή βάλαμε γρήγορο γκολ και μετά με την ψυχολογία ανεβασμένη και τον κόσμο μας τα καταφέραμε».
- Για το πλεονέκτημα του Παναιτωλικού: «Το πλεονέκτημα είναι η σωστή αμυντική λειτουργία. Δεν έχουμε δεχτεί πολλά γκολ, κρατάμε το μηδέν και τα περισσότερα γκολ που έχουμε δεχτεί είναι από στημένες φάσεις. Από εκεί και πέρα δουλεύουμε την τακτική και προσπαθούμε πρώτα με την άμυνα και μετά την τακτική που έχουμε δουλέψει να σκοράρουμε».
- Για τους προσωπικούς του στόχους: «Στόχος είναι η Εθνική, θέλω να παίζω όσο καλύτερα μπορώ. Προσπαθώ να γίνομαι όλο καλύτερος και στη θέση που με βάζει τώρα ο προπονητής μου, με υπολογίζει ως χαφ γιατί έτσι "κλειδώνουμε" καλύτερα την δεξιά πλευρά, επειδή παίζω ψηλά, αλλά και στην άμυνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα