Μπαίνει δυνατά ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ

09:33 19/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ήδη ξεκινήσει να ασχολείται ενεργά με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως φάνηκε και από την κίνηση του να ορίσει τον στενό συνεργάτη του, Αντόν Κοντάρεφ, στην διοίκηση. Με αυτό τον τρόπο ο ομογενής επιχειρηματίας θέλει να έχει μια σαφή εικόνα της κατάστασης έως ότου ξεκαθαρίσει η επένδυση του στα μέσα Ιουλίου καθώς στις 16 Ιουλίου ολοκληρώνεται η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Στα ονόματα

που έδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Ερασιτέχνη προκειμένου να ληφθεί έγκριση από το Πρωτοδικείο είναι και εκείνα των Βρύζα, Μηλιωρίδη, Σαχπατζίδη, Σαράτση, Κωνσταντινίδη, Τριλυράκη ενώ τον Ερασιτέχνη θα εκπροσωπεί ο Ζιγκερίδης.
Το Πρωτοδικείο ενέκρινε το διοικητικό σχήμα και τώρα θα επισπευστούν οι εξελίξεις στο θέμα της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στον Σαββίδη. Εξάλλου την Δευτέρα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα βρεθεί στην ΕΠΟ και συγκεκριμένα ενώπιον της επιτροπής αδειοδότησης με το πρώτο που κρίνεται να είναι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου ενώ υπάρχουν και άλλα θέματα νομικής, διοικητικής, οικονομικής φύσεως καθώς και θέματα υποδομών.

Keywords
Τυχαία Θέματα