Αζάρ: Καλύτερο το πλάνο της Τσέλσι

14:00 5/6/2012 - Πηγή: AEK365

Παίκτης της Τσέλσι είναι και επίσημα ο Εντέν Αζάρ με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να βγαίνει νικητής στην διεκδίκηση του Βέλγου μέσου με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον ποδοσφαιριστή να εξηγεί πως επέλεξε την Πρωταθλήτρια Ευρώπης λόγω καλύτερου πλάνου.

Σε δηλώσεις του στον αγγλικό Τύπο, ο Αζάρ τόνισε: "Μίλησα με τον Αμπράμοβιτς, είναι πολύ απλός άνθρωπος και αγαπάει το ποδόσφαιρο. Ήμασταν στο ίδιο μήκος κύματος και μου είπε ότι θέλει να κρατήσει την Τσέλσι στην κορυφή. Πάντα έλεγα ότι ήθελα να παίξω στην Αγγλία και υπήρξε

μάχη μεταξύ της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά πιστεύω ότι η Τσέλσι έχει το καλύτερο πλάνο".
Ο Αζάρ αποκάλυψε πως είχε επαφές και με τον Ντι Ματέο αλλά και με τον Φέργκιουσον πριν πάρει την τελική του απόφαση: "Ήμουν σε προχωρημένες επαφές και με τις δυο ομάδες και μίλησα και με τους δυο προπονητές. Θέλω να παίζω στο Τσάμπιονς Λιγκ κάθε χρόνο και όταν η Τσέλσι κατέκτησε το τρόπαιο, είπα... γιατί όχι στην Τσέλσι;... Η ομάδα είναι πιο νεανική και έχω περισσότερες πιθανότητες να παίξω εδώ. Παρακολουθούσα τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και έβλεπα μια πολύ καλή ομάδα που παίζει για να κατακτήσει το τρόπαιο. Όταν το κατέκτησε σίγουρα είχα ένα κίνητρο παραπάνω να μεταγραφώ στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά έπαιξαν και άλλα πράγματα ρόλο. Ένα από αυτά είναι η πληθώρα Γάλλων μεταφραστών που υπάρχει στο Λονδίνο και θα με βοηθήσουν να προσαρμοστώ καλύτερα και γρηγορότερα στην ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα