Αθωώθηκαν Αδαμίδης, Νοτιάς, Κοσμάτος για υπόθεση χρεών της ΠΑΕ ΑΕΚ προς το ΙΚΑ

18:01 25/10/2013 - Πηγή: AEK365

Όπως είχατε διαβάσει προ καιρού, οι Σταύρος Αδαμίδης, Νίκος Νοτιάς και Χάρης Κοσμάτος επρόκειτο να βρεθούν ενώπιων της δικαιοσύνης για χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ προς το ΙΚΑ. Η εκδίκαση μιας εκ των υποθέσεων πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου και τα τρία πρώην μέλη του ΔΣ της Ένωσης αθωώθηκαν. Όσον αφορά τους Νοτιά, Κοσμάτο, η αθώωσή τους βασίστηκε στο γεγονός ότι σύμφωνα με

την τελευταία εγκύκλιο, το ΙΚΑ μπορεί να στρέφεται νομικά μόνο κατά διοικητικών προσώπων που στο διάστημα της θητείας τους είχαν δικαίωμα υπογραφής. Κάτι που αναμένεται να τους απαλλάξει και από άλλες υποθέσεις που εκκρεμούν με το ΙΚΑ και αφορούν την ΠΑΕ.
Όσον αφορά τον Αδαμίδη, αθωώθηκε διότι το χρέος των 210.000 ευρώ, το οποίο εξεταζόταν στην συγκεκριμένη υπόθεση, αφορούσε την περίοδο 4/12 με 6/12, διάστημα στο οποίο δεν βρισκόταν στο τιμόνι της ΠΑΕ. Βέβαια, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ έχει και άλλα «ανοιχτά μέτωπα» τόσο με το ΙΚΑ (για την ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και για την Empire 1924), όσο και με την Εφορία, τα οποία αφορούν και τη δική του προεδρική θητεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα