Η ΑΕΚ σε πρωτάθλημα με ΟΣΦΠ και ΠΑΟ

17:06 25/10/2013 - Πηγή: AEK365

Στις 4 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα «Youth League Football Games in Athens», όπως αποφασίστηκε σε χθεσινή σύσκεψη, εκεί όπου εκτός της ΑΕΚ θα συμμετέχουν και ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό. Η Ένωση μάλιστα εξέδωσε δελτίο Τύπου, όπου αναφέρει και κάποιες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση, αλλά και σε ποιο σημείο βρίσκονται

οι συζητήσεις για τη διεξαγωγή του.

Αναλυτικά:"Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στα γραφεία της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, η συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο "Youth League Football Games in Athens".

Παρόντες ήταν οι εξής ποδοσφαιρικοί Σύλλογοι : ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Απόλλων Σμύρνης, Αστέρας Μαγούλας, Αχαρναϊκός, Γλυφάδα, Καλλιθέα και Φωστήρας.

Συζητήθηκαν διαδικαστικά και οργανωτικά θέματα που αφορούν τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων στους οποίους θα λαμβάνουν μέρος οι ομάδες (χρ.γεν 1994-1996) με δικαίωμα επιλογής για κάθε ομάδα τριών (3) ακόμη ποδοσφαιριστών μεγαλύτερης ηλικίας.

Οι αγώνες αναμένεται να ξεκινήσουν στις 4 Νοεμβρίου 2013 και να ολοκληρωθούν στις 12 Μαΐου 2014.

Σκοπός όλων είναι να γίνουν αγώνες υψηλού επιπέδου στο πλαίσιο ενός υγιούς ανταγωνισμού, καθαρά εκπαιδευτικοί γι αυτό και θα διεξάγονται χωρίς βαθμολογία. Οι κανονισμοί, οι ημερομηνίες, οι ημέρες (κατά βάση Δευτέρα), οι ώρες και τα γήπεδα θα ανακοινωθούν μόλις οριστικοποιηθούν".

Keywords
Τυχαία Θέματα