Αστέρας Βάρης: Γράψαμε ιστορία

10:53 9/12/2013 - Πηγή: AEK365

Πανευτυχείς είναι άπαντες στον Αστέρα Βάρης μετά το χθεσινό 1-1 που πήραν από την ΑΕΚ, γεγονός που φαίνεται μέσα από την ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα με τίτλο: «Γράψαμε Ιστορία». Αναλυτικά το περιεχόμενο της: «Συμβαίνει πάντα. Οταν περιμένεις κάτι, μέχρι να συμβεί αυτό, οι στιγμές δεν περνάνε με τίποτα. Ετσι και χθές. Ολη η προηγούμενη εβδομάδα ήταν βασανιστική για όλους εμάς που είχαμε την οργανωτική διαχείριση αυτού του αγώνα. Το να διαχειριστείς τόσο πολύ κόσμο, σε ένα γήπεδο άγνωστο για εμάς, χωρίς να διαθέτεις την ανάλογη εμπειρία

και χωρίς τελικά να συμβεί το παραμικρό , λέει πολλά. Σε αυτό βέβαια συνετέλεσε και η βοήθεια που είχαμε από τους ανθρώπους του Αχαρναϊκού, καθώς και η πολύ καλή συνεργασία με την Αστυνομία. Σας ευχαριστούμε όλους εσας που μας βοηθήσατε σε αυτό.Πέρα από αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους ανθρώπους της Α.Ε.Κ. οι οποίοι μας βοήθησαν με την εμπειρία τους στις συναντήσεις που είχαμε στην εβδομάδα που πέρασε μαζί τους.
Στον αγωνιστικό τομέα δεν θα πω κάτι γιατί ήδη μέσα στον διαδικτυακό χώρο έχουν αναφερθεί αρκετά σχετικά με τον χθεσινό αγώνα. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές του χθεσινού αποτελέσματος. Σήμερα ξεκινάει μία καινούργια εβδομάδα , δουλεύουμε συγκεντρωμένοι για τον επόμενο αγώνα. Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε την χθεσινή μας αντίπαλο, αυτή την φορά στο ΟΑΚΑ για το θεσμό του Κυπέλλου της Γ" Εθνικής.
Ευχαριστούμε πολύ τους αθλητές μας για τα όμορφα συναισθήματα που μας έκαναν να ζήσουμε. Καλημέρα σας, με ένα χαμόγελο ας ξεκινήσει η εβδομάδα αυτή».

Keywords
Τυχαία Θέματα