Η ντροπή, η γιούχα και οι φουρτούνες

09:40 9/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για "θλίψη και ντροπή", κάνει λόγο η ΩΡΑ των Σπορ για τη χθεσινή εμφάνιση και το 1-1 της ΑΕΚ, ενώ συμπληρώνει: "Έφτασαν την ΑΕΚ δεύτερη στη Γ' Εθνική! Δικαίωσαν τον Κολιτσιδάκη για τις προκλητικές του δηλώσεις ότι θα παίξει στο Ηρόδοτος - ΑΕΚ

για την πρωτιά. Να παίζουν μόνο στο ΟΑΚΑ τα... χαϊδεμένα μας. Τρεις φορές βγήκαν από το ΟΑΚΑ τις δύο ρεζίλεψαν την Ένωση. Εμφάνιση - παρωδία σε όλο το παιχνίδι. Πήγε να γλιτώσει την γκέλα ο Ανάκογλου με το πέναλτι που κέρδισε στο 54' κι έκανε γκολ ο Ντακόλ, αλλά μετά οι παίκτες του Δέλλα έπαιζαν λες και το ματς είχε πια διαδικαστικό χαρακτήρα".

SPORTDAY

"Απαράδεκτοι!". Έτσι χαρακτηρίζει η εφημερίδα τους παίκτες της ΑΕΚ προσθέτοντας: "Ο ΑΕΚτζής από κούνια, Ζώνας, τιμώρησε τους υπερόπτες και τους έριξε από την κορυφή".

LIVE SPORT

Για έναν "φορτωμένο" Μελισσανίδη έτσι όπως έφυγε χθες από το γήπεδο, γράφει η εφημερίδα: "Πάρτε μέτρα", έλεγε ο κόσμος σε Τίγρη και Μπάγεβιτς".

GOAL

"Γιούχα λόγω... Ντέμη!", γράφει με τη σειρά της το Goal και όπου "Ντέμης" βάλτε "Ζώνας". "Οι Ενωσίτες οπαδοί ζήτησαν την... εμπέμβαση του Μελισσανίδη. Ο ΑΕΚτζής Ζώνας, έριξε την ΑΕΚ από την κορυφή", προσθέτει η εφημερίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα