Ασταμάτητος ο Ηρακλής

17:08 11/1/2015 - Πηγή: AEK365

FOOTBALL LEAGUE

12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015

Φωστήρας - ΑΟΤ Άλιμος 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: Ταύρου

Υπάρχει ζωή στον Ταύρο. Ο Φωστήρας επικράτησε με 1-0 του Αλίμου και ανέβηκε στην 10η θέση, δείχνοντας πως θα παλέψει με νύχια και με δόντια για να αποφύγει τον υποβιβασμό. «Χρυσός» σκόρερ για την ομάδα του Κριστόφ Βαζέχα ο Ράμα στο 17' με διπλή προσπάθεια (η πρώτη σταμάτησε στο δοκάρι).

Φωστήρας (Κ. Βαζέχα):

Γκέκας, Μήτκας, Αχείμαστος, Γρομητσάρης, Ζυγογιάννης (26' Βλάχος), Τεγούσης, Κακαράς, Σιώπης, Μουστόγιαννης, Ράμα(77' Κουκίδης), Ποτουρίδης.
Άλιμος (Π. Δημητρίου): Βλάχος, Βιγιαφάνε, Καλαϊτζίδης(70' Ρούπι), Νικολόπουλος, Γαβρήλ, Γούλας Μπεριέξ, Παντελής(55΄Σταύρου), Σαγανάς, Καραμέρης, Ιωάννου

Απόλλων Σμύρνης - Επισκοπή 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: «Καμάρας»

Δύσκολη νίκη για τον Απόλλωνα Σμύρνης (1-0), απέναντι στην Επισκοπή που αποδείχθηκε σκληρό καρύδι. ‘Ετσι, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» παρέμεινε στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ για την άνοδο. Κακό τον πρώτο ημίχρονο με τον Απόλλωνα να προσπαθεί να βρει τα πατήματά του και να φτιάξει φάσεις, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Καλύτερη στιγμή στα πρώτα 45 λεπτά, ένα διαγώνιο σουτ του Νικόλτση στο 39'. Στο 70' άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες μιας και ο Πυθαρούλης αποβλήθηκε για τους φιλοξενουμένους με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 76' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Κυβελίδη με τον Κυριαζίδη να λέει «παίζεται». Τελικά, την λύση για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη έδωσε ο Καραδέμητρος στο 85ο λεπτό με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Λαγού.

Απόλλων Σμύρνης (A. Bοσνιάδης):Πίτκας, Χατζηζήσης(84' Ψιανός), Γκόλιας, Γεωργίου, Κοτσώνης, Ηρακλής, Χατζής(52' Κυβελίδης), Βάντερσον, Καραδέμητρος, Γκονζάλες(50' Λαγός), Φαρινόλα.
Επισκοπή (Κ. Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Δελήμπασης, Δουμάνης(23' Δρακάκης), Νικόλτσης, Μποτωνάκης, Πιθαρούλης, Βιγιαφάνε(63' Λιονάκης), Λάμπρου, Μαραθιανός, Βούρβαχάκης, Μανουσάκης(83' Βιτώρος)

ΑΕ Ερμιονίδας - Παναιγιάλειος 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: Κρανιδίου

Συνεχίζει τις πολύ θετικές εμφανίσεις της μέσα στο Κρανίδι η Ερμιονίδα. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μπολάνο επικράτησε με 1-0 του Παναιγιαλείου και παραμένει κοντά στην πρώτη πεντάδα. Σκόρερ ο Όμο λίγο πριν το ημίχρονο με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ. Παράπονα για την διαιτησία του κ. Καρυοφύλλη από τους φιλοξενουμένους, αποβλήθηκε ο προπονητής των «μελανόλευκων», κ. Γκουτσίδης. Τεράστια ευκαιρία για τους Αιγιώτες να ισοφαρίσουν στο 70' με τον Μπούνα.

Ερμιονίδα (Ρ. Μπολάνο): Πονηρός, Παπανικολάου, Ομο, Ιασωνίδης, Βλαχόπουλος, Τούτοριτς, Σαντιάγκο(74' Σβόγιτς), Κουτσοσπύρος, Ταπέ, Παβίσεβιτς, Μηλιώτης.
Παναιγιάλειος (Π. Γκουτσίδης): Σταυριανός, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Τζημογιάννης, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Σταμογιάννος(56΄Σταμόγιαννος), Σκαρτσίλας, Μπούνας(82' Μίλιεβιτς), Μπουρλάκης, Σεχολάρι.

ΑΕΚ - Καλλιθέα (18:00) ΟΤΕ TV

Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

Χανιά - Παναχαΐκή (18:00) ΟΤΕ TV

Ρεπό ο Αχαρναϊκός

Ο αγώνας ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, δεν θα διεξαχθεί λόγω αποφάσεων του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο. για την ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ.

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015

Ηρακλής - Αγροτικός Αστέρας 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: Καυτανζόγλειο

Ασταμάτητος ο Ηρακλής. Ο «Γηραιός» συνεχίζει και το 2015 την ξέφρενη πορεία του στον Βόρειο Όμιλο, μιας και επικράτησε και του Αγροτικού Αστέρα με 1-0. Καλύτεροι οι Θεσσαλονικείς, είχαν πολλές ευκαιρίες να πετύχουν και άλλα τέρματα, ενώ έχουν και πολλά παράπονα από τον διαιτητή, κ. Σταθόπουλο. Ο Κάσσος στο 9' πέτυχε το 1-0 για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου. Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών και στο δεύτερο ημίχρονο για τον Ηρακλή. Ρομάνο, Σιατραβάνης και Περόνε έχασαν την ευκαιρία να πετύχουν το 2-0 στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους. Άστοχες και οι προσπάθειες των Τσιλιανίδη, Περόνε στο 70' και στο 76' αντίστοιχα.

Ηρακλής (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Στάμου, Μπαρτολίνι, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης(56' Ζιαμπάρης), Ρομάνο, Κάσσος, Σιατραβάνης(68' Τσιλιανίδης), Περόνε(82' Λουκίνας)
Αγροτικός Αστέρας (Π. Αμανατίδης): Βοσνιάδης, Γεωργιάδης(76' Νταμαρλής), Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Ντόικιτς, Παλάσκας, Μίλιτς, Σαμουηλίδης, Πέεφ, Καθάριος(68' Βελλίνης), Χατζηλιάδης(84' Κρυστάλλης).

Τύρναβος - Φωκικός 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: Αλκαζάαρ

Το ντέρμπι των ουραγών στον Βόρειο Όμιλο πήρε ο Τύρναβος. Η ομάδα της Λάρισας, μπορεί να μην ήταν καλύτερη, ωστόσο πέτυχε τη νίκη με 1-0 επί της ομάδας από την Άμφισσα και ανέβηκε στους 11 βαθμούς. «Χρυσός» σκόρερ ο Σολφερίνο στο 66' με κεφαλιά. Ο ίδιος παίκτης έχασε πέναλτι στο 72' και την ευκαιρία να «κλειδώσει» το τρίποντο.

Τύρναβος (Α. Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Παληγεώργος, Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Λαμπρόπουλος, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Παπασάββας, Κυριάκος, Σολφερίνο, Γεωργίου(58' Ποκόνγκ).
Φωκικός (Νικ Κάτσικας): Τσεκρέζι, Μουστάκης, Καντούτσης, Παπαδόπουλος, Σκαρίμπας, Καλλέργης, Ντάμπος, Γεωργουσόπουλος, Ευαγγελιδάκης, Ρεβυθόπουλος(44' Καρυπιάδης) , Ζαχαρόπουλος.

Αναγέννηση Καρδίτσας - Πιερικός 4-1
ΓΗΠΕΔΟ: Καρδίτσας

Ακόμα μία σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία, πέτυχε η Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με το εμφατικό 4-1 του Πιερικού στο ΔΑΚ και προσπέρασαν τους Κατερινιώτες στο βαθμολογικό πίνακα. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι, καθάρισαν από το πρώτο μέρος το ματς. Στο 3' ο Μίχος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του ο Μπιτέλης με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή στο 22ο λεπτό. Με γκολ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, μιας και στο 53' ο Γκουγκούδης στο 53' ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το 4-1 έκανε ο Υφαντής στο 68' για να πετύχει στο 75' ο Αλεξίου το γκολ... της τιμής για τους Κατερινιώτες.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σ. Θεοδοσιάδης): Μέλκας, Σάββας(61' Υφαντής), Παπαργυρίου(70' Τζάνης), Στάμος, Οικονόμου, Κουλίδης, Γκουγκούδης, Μίχος(82' Δημόπουλος), Τζέκος, Μπιτέλης, Μαυριάς.
Πιερικός (Θ. Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Μπουζούκης(58' Σταματής), Καρτσαμπάς, Ντόσης, Τσιάρας(76' Κόιτς), Σπάσιτς, Ελιομάρ(63' Παλάσιος), Μυστακίδης, Γιαννούλης, Αλεξίου.

Απόλλων 1926 - Λαμία (16:00) ΟΤΕ TV

Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

Ζάκυνθος - Λάρισα (15:00) OTE TV

Ολ. Βόλου - Εθνικός Σερρών (15:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα