Διπλό το ημίχρονο, άσο τελικό στη Νέα Σμύρνη

21:32 20/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ: 3η φάση


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ: 2-1
ΓΗΠΕΔΟ: Νέα Σμύρνη

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 2ο λεπτό ο Πανιώνιος κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα και τελικά έφτασε στη νίκη με 2-1 επί της Βέροιας για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας,

αποκτώντας προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβανς.

Η Βέροια αιφνιδίασε τον Πανιώνιο και μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Κάμπορα. Ο ρυθμός, όμως παρά το γρήγορο γκολ δεν ανέβηκε και οι δυο ομάδες δεν είχαν κάποια καλή φάση, με αποτέλεσμα το 0-1 να μείνει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 62' με δυνατή κεφαλιά του Οικονόμμου, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπουμάλ. Ενώ, οι Νεοσμυρνιώτες στη συνέχεια ανέβασαν την απόδοσή τους κι έφτασαν στο 2-1. Ο Μασούρας μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, βρήκε τον Κολοβό που αφού έκανε κοντρόλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος κι έτσι οι γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη.

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Πάνος, Χατζηησαΐας, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης (84' Γκέζος), Κόρμπος, Μπουμάλ, Μπούζας (60' Μασούρας), Φούντας (60' Κολοβός), Γιάννου.

Βέροια (Γκρανέρο): Χινάρ, Μαλόν, Βέρτζος, Όστοϊτς (60' Καταλά), Μπράβο, Μπαλάφας (67' Παυλίδης), Άρτσε, Εσπάρθα, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Κάμπορα (60' Βεργώνης).

Keywords
Τυχαία Θέματα