«Ο ανταγωνισμός μας δίνει κίνητρο και στον Μέσι»

21:26 20/1/2015 - Πηγή: AEK365

Η... άτυπη μάχη μεταξύ του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο για το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, κάνει καλό και στους δυο, αλλά και στον κόσμο του ποδοσφαίρου, όπως δήλωσε ο Πορτογάλος στο «France Football», λέγοντας ότι αυτό θα παρακινεί σίγουρα και τον Αργεντινό της Μπαρτσελόνα
Για τον Μέσι ο Ρονάλντο είπε: «Είμαι σίγουρος ότι ο ανταγωνισμός μεταξύ μας είναι κάτι που τον παρακινεί και εκείνον. Είναι καλό για εμένα, για εκείνον και για όλους τους άλλους παίκτες που θέλουν να εξελιχθούν. Ο Μέσι έχει κατακτήσει τέσσερις

φορές την «Χρυσή Μπάλα», εγώ τρεις. Είναι καλό για τον κόσμο του ποδοσφαίρου»
Ακόμα ο Πορτογάλος αποκάλυψε ότι προσπαθεί να βελτιώσει τα φάουλ του και δήλωσε ότι χωρίς σκληρή δουλειά δεν γίνεται να υπάρξει πρόοδος.
«Τώρα προσπαθώ να βελτιώσω το αριστερό μου πόδι, την επιτάχυνση μου και τα απευθείας φάουλ. Δεν είχα σε αυτά μεγάλη επιτυχία τελευταία, αλλά ξέρω ότι θα γυρίσει.
Το θέμα είναι να έχεις αρκετή ταπεινότητα για να ξέρεις ότι χωρίς να προπονείσαι σκληρά, τα πράγματα δεν θα βελτιωθούν. Το να δουλεύω το παιχνίδι μου, είναι ο οδηγός μου», δήλωσε ο Ρονάλντο.

Keywords
Τυχαία Θέματα