Ασφαλιστικά μέτρα της ΑΕΚ κατά του Δήμου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας

17:47 7/1/2015 - Πηγή: AEK365

Είναι φανερό ότι η ΑΕΚ αποφάσισε πλέον να περάσει στην επίθεση. Άλλωστε, κανείς δεν σεβάστηκε την στάση υπομονής που κράτησε όλο αυτό το διάστημα. Με ανακοίνωσή της, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ γνωστοποίησε την απόφασή της να προχωρήσει σε πρώτη φάση σε μια συγκεκριμένη νομική κίνηση.

Συγκεκριμένα, θα κατατεθεί αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για τις εγκαταστάσεις της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου, που εξακολουθούν να στεγάζονται εντός του Άλσους. Για την μεταφορά αυτών των εγκαταστάσεων ο Δήμος έχει δεχθεί σειρά εγγράφων

από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο είχε πάρει απόφαση για την απομάκρυνσή τους και λόγο της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ. Άλλωστε, έπειτα από την ψήφιση του νόμου 4277, μέρος αυτής της έκτασης ανήκει πλέον στην Ένωση. Ωστόσο, η νέα δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει εφαρμόσει την απόφαση που πάρθηκε.

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρονται τα εξής: Η ΠΑΕ ΑΕΚ, η Ερασιτεχνική ΑΕΚ και μεγάλος αριθμός θιγομένων κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας θα καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα κατά του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας για παράνομη εγκατάσταση και παραμονή σκουπιδιών σε έκταση 5 στρεμμάτων εντός του Αλσους της πόλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα