Τα μέσα Δεκέμβρη και το… Λονδίνο

08:26 29/11/2012 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ» είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, η οποία τονίζει: «Αποφασισμένος ο Βιντιάδης, βιάζεται να κάνει το μπάσιμο στην ΠΑΕ το αργότερο ως τις 15/12». Όσον αφορά τη στάση του Κιθ Χάρις και των συνεργατών του, αναφέρεται πως: «Οι Άγγλοι βαδίζουν αυστηρά βάσει του δικού τους χρονοδιαγράμματος. Στα υπέρ για να επενδύσουν: Τα 29 εκατ. ευρώ χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η δόση που πήρε η Ελλάδα. Το φορολογικό που ψηφίζεται και οι 48 δόσεις προς την Εφορία. Το μοναδικό κατά, που τους ανησυχεί: Η βαθμολογική θέση της ΑΕΚ και τα ρίσκα που δημιουργεί».

SPORTDAY

«ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΒΙΝΤΙΑΔΗ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία συμπληρώνει: «Το αγωνιστικό, η Εφορία και το κούρεμα κρίνουν το αποτέλεσμα της υπόθεσης Βιντιάδη. Τίποτα δεν θα ξεκαθαρίσει πριν από τις 15 Δεκεμβρίου».

LIVE SPORT

«Δεν... κόβει ο Καφές», αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα και υποστηρίζει πως: «Η ΑΕΚ του χρωστάει 480.000 ευρώ και ο παίκτης τα θέλει όλα, με διακανονισμό».

GOAL

«ΨΑΧΝΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ», τονίζει η εφημερίδα, η οποία αναφέρεται στην υπόθεση του Σάχα. «Η ένωση προσπαθεί να κερδίσει χρόνο με την υπόθεση», αναφέρεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα