«Ας ελπίσουμε την επόμενη φορά να μην έχουμε διαιτητή από το Μάντσεστερ»

08:25 27/12/2013 - Πηγή: AEK365

Η Λίβερπουλ έχασε 2-1 από την Μάντσεστερ Σίτι αλλά διαμαρτύρεται έντονα για ένα γκολ που πέτυχε και της ακυρώθηκε, κακώς, ως οφσάιντ καθώς και για ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε με τον Μπρένταν Ρότζερς να στέκεται στο γεγονός πως ο διαιτητής της αναμέτρησης κατάγεται από επαρχία του Μάντσεστερ.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, τόνισε: "Οι παίκτες μου ήταν εξαιρετικοί, αλλά δεν είχαν καμία βοήθεια από τους διαιτητές. Οι αποφάσεις τους ήταν φρικτές. Εμείς δεν πήραμε

κανένα σφύριγμα. Έδωσαν ένα οφσάιντ που δεν ήταν καν στο κόψιμο του χόρτου! Δεν πήραμε φάουλ όταν ο Λέσκοτ χτύπησε από πίσω τον Σουάρες και αναμφισβήτητα θα έπρεπε να μας δοθεί ένα πέναλτι στο φινάλε.
Ας ελπίσουμε ότι την επόμενη φορά δεν θα έχουμε και πάλι διαιτητή από το Γκρέιτερ Μάντσεστερ. Είμαι έκπληκτος από το γεγονός πως αγωνιστήκαμε στο Μάντσεστερ και είχαμε διαιτητή από το Γκρέιτερ Μάντσεστερ. Είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να έχουμε ποτέ διαιτητή από το Γουίραλ (σ.σ. γειτονική χερσόνησος στο Λίβερπουλ)".

Keywords
Τυχαία Θέματα