CAMP-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ | 1ο Christmas Camp Κοροίβου

Ο Κόροιβος δίνει έμφαση στα τμήματα υποδομής του και εν όψει των διακοπών των Χριστουγέννων, οι διοικούντες το τμήμα μπάσκετ αποφάσισαν να διοργανώσουν το "1o Christmas Camp" της ομάδας, όπου θα συμμετάσχουν παιδιά γεννημένα το 2001 και το 2002!

Όσοι νεαροί εκκολαπτόμενοι παίκτες ανήκουν στα τμήματα υποδομής του Κοροίβου θα καταβάλουν το τυπικό ποσό των 10 ευρώ, ενώ όσοι ανήκουν σε άλλο σύμβολο 20 ευρώ. Το camp θα ξεκινήσει στις 27 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 30, οπότε τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τους μπασκετικούς τους ορίζοντες λίγο πριν από το τέλος του 2013.

Το

πρόγραμμα θα διεξαχθεί στο βοηθητικό του κλειστού γυμναστηρίου της Αμαλιάδας, θα ξεκινάει στις 9:30 το πρωί και θα ολοκληρώνεται το μεσημέρι (13:30), ενώ σε κάθε διδακτική ώρα θα μεσολαβούν διαλείμματα διάρκειας 10-15 λεπτών, έκαστο. Κάθε ώρα θα περιλαμβάνει διαφορετικά προπονητικά κομμάτια.

Ο προπονητής των υποδομών της ομάδας, Γιώργος Λεβεντούρης, θα καλύψει μεγάλο μέρος των προπονήσεων του προγράμματος, ενώ οι άνθρωποι του Κοροίβου εξασφάλισαν την παρουσία του καταξιωμένου προπονητή Κώστα Λαμπρόπουλου, ο οποίος έχει θητεύσει στις υποδομές της Παναχαϊκής και του Εσπέρου ΑΟΠΑ, όντας παλαιότερα και βοηθός προπονητή στην αντρική ομάδα του Απόλλωνα.

Το μενού περιλαμβάνει στις 29/12 και δυνατό φιλικό αγώνα με ομάδα αντίστοιχων ηλικιών από κοντινή περιοχή, ενώ τέλος αξίζει να σημειωθεί πως την τέταρτη μέρα θα δώσει το παρόν κάποιος από τους αθλητές της αντρικής ομάδας, χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί ακόμα το ποιος θα είναι...

Keywords
Τυχαία Θέματα