Άρθρα ψαγμένα και... πιασάρικα

22:02 26/9/2014 - Πηγή: AEK365


Το "ιντερνέ" έχει φαΐ για όλους. Ό,τι ζούρλα και να σου έχει έρθει υπάρχει η κατάλληλη γωνιά για να τη θρέψεις. Πιστεύεις ότι ο Μέγα Αλέξανδρος είναι από το Άλφα του Κενταύρου; Πατάς και βρίσκεις άρθρο-κόλαφο 20.000 λέξεις με στοιχεία και φωτογραφίες στο αποκαλυπτικό σάιτ, matzaflari.rb.xe με τον Αλέξανδρο να ποζάρει με διαστημόπλοιο. Είσαι σίγουρος ότι ο Μάρκος Λεζές είναι απόγονος του Παπαφλέσσα; Γκουγκλάρεις και βρίσκεις στο εγκυρότατο μπλογκ "malastoupa" δείγματα DNA

που το αποδεικνύουν. Με πέντε κλικ παραπάνω αυτό που θέλεις και θα το βρεις και θα αυτοδικαιωθείς γιατί εσύ το ήξερες από καιρό αλλά οι άλλοι δεν το είχαν πάρει χαμπάρι.

Αυτό λοιπόν το σύστημα βολεύει πολύ να ξέρετε και στα άρθρα γνωστά ως "ψαγμένα-πιασάρικα". Εσύ λοιπόν ο μέγας αρθρογράφος έχεις ένα θέμα, είτε σου επιβάλλουν να έχεις ένα θέμα, με τη Σακίρα. Μπάζο σου λέει η Κολομβιάνα και σε παίρνει και το γραφείο Τύπου της Ριάνας και σου το ξεκαθαρίζει. "Μεγάλε όπως τα είπαμε, σαλούφα η Σακίρα. Ούτε με έξι μπουκάλια μαλαματίνα, ούτε μετά από τρία χρόνια σε φυλακή στην Καμπούλ".

Βάζεις λοιπόν μπροστά να γράψεις το πόνημα με τίτλο "Ταϋγέτη η Σακίρα". Γκουγλάρεις, "θέα" στο πρώτο, "κωλ..." στο δεύτερο", "μπιμπελό" στο τρίτο. Και ξαφνικά εκεί στην 17η σελίδα να το... "Εξάμβλωμα η Σακίρα, την είδε από κοντά η θεία μου η Φρόσω που είχε πάει διακοπές στην Μπογκοτά". Εδώ είμαστε, αυτός μάλιστα τα λέει καλά. Παίρνεις λοιπόν τη μαρτυρία της θειάς της Φρόσως από το μπλογκ "fasoliamauromatika" και τα εξηγείς ωραία.

"Μπαζάρα η Σακίρα, το είπε και η θειά η Φρόσω" το 'γραψες και καθάρισες. Πετάς και κάτι "επι του πρακτέου" ρίχνεις μέσα και λίγους "αντιφρονούντες" και η δουλειά έγινε. Κι αν κάποιος αμφισβητεί τη θεία τη Φρόσω και τα "φασόλια τα μαυρομάτικα" κακό δικό του. Εσύ τη δουλειά σου την έκανες γιατί έχεις μάθει πως "έτσι είναι αν έτσι μου αρέσει".

Θα μου πείτε συμβαίνουν τέτοια πράγματα; Να έχει προσάψει κάποιος στη Σακίρα τον χαρακτηρισμό "σαλούφα" μάλλον δύσκολο. Από την άλλη να χρησιμοποιεί κάποιος αερολογίες του "ιντερνέ" μόνο και μόνο επειδή τον βολεύουν και να κουνάει το δάχτυλο στην ΑΕΚ χωρίς ουσιαστικά να λέει τίποτα όλο και κάπου το παίρνει το μάτι σου...

Σκοτώστρας

Keywords
Αναζητήσεις
ψαγμενα αρθρα
Τυχαία Θέματα