Η απάντηση της Apple για ευλύγιστα iPhone 6 Plus

21:06 26/9/2014 - Πηγή: AEK365

Απαντήσεις, μετά το φιάσκο με τα... ευλύγιστα iPhone 6 Plus, αναγκάστηκε να δώσει ο τεχνολογικός κολοσσός της Appla, η οποία σε ανακοίνωσή της παραδέχεται ότι υπάρχει πιθανότητα το νέο «έξυπνο» κινητό της να λυγίσει, όμως τόνισε ότι αυτό μπορεί να συμβεί «υπερβολικά σπάνια», σε συνθήκες κανονικής χρήσης.

Είχαν προηγηθεί αναφορές χρηστών στα κοινωνικά δίκτυα και φόρουμ, που παραπονιούνταν ότι το νέο μοντέλο, το οποίο ήδη έχει πωλήσεις ρεκόρ (πάνω από 10 εκατ. σε μόλις τρεις ημέρες), εμφάνιζε εξωτερική παραμόρφωση, μετά από μεταφορά

της συσκευής στην τσέπη του παντελονιού. Η αμερικανική εταιρεία ανέφερε ότι η ίδια δέχτηκε τέτοιες αναφορές από εννέα πελάτες της που είχαν αγοράσει το iPhone Plus (το μεγαλύτερο από τα δύο νέα μοντέλα).


Η Apple, σε ανακοίνωσή της, σύμφωνα με το BBC, το Γαλλικό Πρακτορείο και τους New York Times επεσήμανε ότι το εξωτερικό περίβλημα του νέου smartphone της έχει κατασκευαστεί από ανοδιωμένο αλουμίνιο, που έχει υποστεί βαφή για πρόσθετη ενίσχυση. Επίσης, ανέφερε ότι η συσκευή διαθέτει μέρη από ανοξείδωτο ατσάλι και τιτάνιο, καθώς και «το πιο δυνατό γυαλί στην βιομηχανία smartphones», που προσθέτουν έξτρα αντοχή στις περιοχές εκείνες που είναι πιθανό να καταπονηθούν περισσότερο.

Η εταιρεία υπογράμμισε ότι επέλεξε υψηλής ποιότητας υλικά, ότι έδωσε μεγάλη προσοχή στην κατασκευή και ότι έκανε όλα τα αναγκαία τεστ κατά τον κύκλο ανάπτυξης του προϊόντος, έτσι ώστε το iPhone 6 και το iPhone 6 Ρlus «να πληρούν ή και να υπερκαλύπτουν όλες τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας για να αντέχουν στην καθημερινή πραγματική χρήση τους».

«Με φυσιολογική χρήση, ένα λύγισμα στο iPhone 6 είναι υπερβολικά σπάνιο», τόνισε και πρόσθεσε ότι «μετά από τις πρώτες έξι ημέρες πώλησης (του νέου μοντέλου), συνολικά εννέα πελάτες ήλθαν σε επαφή με την Apple για ένα λυγισμένο iPhone 6 Plus».

Τι απαντά η Apple για το bendgate Ανάμεσα στα τεστ που έκανε η εταιρεία, προτού κυκλοφορήσει το νέο προϊόν, ήταν η «δοκιμασία του καθίσματος», κατά την οποία έλεγξε τις πιθανές συνέπειες, αν ο χρήστης κάθεται πάνω σε μια σκληρή επιφάνεια, έχοντας τη συσκευή στην πίσω τσέπη του. Πραγματοποίησε επίσης τη «δοκιμασία του στριψίματος», για να διαπιστώσει τυχόν συνέπειες, αν ο χρήστης πιάσει τη συσκευή με τα χέρια του από τις δύο άκρες και προσπαθήσει να τη λυγίσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα