Αρίας: Να γίνουμε η ομάδα που όλοι φοβούνται

15:15 31/10/2011 - Πηγή: AEK365

Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε ο Οκτώβριος για τον ΠΑΟΚ με τον Ντιέγκο Αρίας να υποστηρίζει πως μέσα από την συνεχή δουλειά αυτός και οι συμπαίκτες του θα καταφέρουν να κάνουν ξανά τον ΠΑΟΚ ανταγωνιστικό και η ομάδα που θα την φοβούνται όλοι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αρίας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sport103 FM"
Για την ήττα και την εμφάνιση με

τον Παναθηναϊκό: «Ήταν κάτι πολύ δύσκολο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε περισσότερα καλά στοιχεία από τον Παναθηναϊκό, δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση και μετά δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε».
Για το λόγο που δεν μπορούσε να αντιδράσει η ομάδα: «Δεν ήταν θέμα ψυχολογίας. Πάντα μπαίνουμε για να κερδίσουμε. Ο ΠΑΟΚ είχε κάποιες ευκαιρίες, πίεσε για να ισοφαρίσει, ειδικά μετά το γκολ, αλλά δεν το κατάφερε».
Για το αν υπήρχε έλλειψη πάθους: «Και εμείς είμαστε στενοχωρημένοι. Και για το αποτέλεσμα και γιατί στενοχωρήσαμε τον κόσμο. Δεν έγινε επίτηδες. Θέλαμε να κερδίσουμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι, όπως και κάθε παιχνίδι και είμαστε λυπημένοι».
Για το αν η ομάδα περνάει αγωνιστική κρίση: «Ήταν ένα άσχημο διάστημα με μη αποδοτικές εμφανίσεις. Πρέπει να επανέλθουμε πλήρως σε αγωνιστικό ρυθμό, να διορθώσουμε όλα τα λάθη και να κερδίσουμε όλους αυτούς τους χαμένους πόντους στα επόμενα παιχνίδια. Αυτό που απομένει είναι να δουλέψουμε. Πιστεύω ότι αυτή η κατάσταση θα ξεπεραστεί. Θα δουλέψουμε για να ξεπεράσουμε τις γκέλες, για να παραμείνει ο ΠΑΟΚ ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα και η ομάδα που φοβούνται όλοι και να συνεχίσουμε στο Europa League».

Keywords
Τυχαία Θέματα