35χρονος σκότωσε τη μητέρα του

14:25 31/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ένας 35χρονος άντρας σκότωσε την 56χρονη μητέρα του μετά από έντονη καβγά που είχαν σχετικά με τη φροντίδα της ηλικιωμένης θείας της στην Κάστα Κατάκολου στην Ηλεία. Η ηλικιωμένη γυναίκα έμενε μαζί τους και ο δράστης ζητούσε να την βάλουν σε ίδρυμα. Όπως αποδείχθηκε ο άντρας είναι τοξικομανής.

Ο 35χρονος κατά τη διάρκεια του καβγά άρπαξε μία κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής τη μητέρα του στο πρόσωπο.

Η γυναίκα έπεσε νεκρή και η ηλικιωμένη θεία της, που βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο και άκουσε τον πυροβολισμό σηκώθηκε, να δει

τι συμβαίνει.

Είδε τον 35χρονο να κάθεται σε μια καρέκλα και να έχει βάλει την καραμπίνα στο στόμα, με σκοπό να αυτοκτονήσει, ενώ δεν είδε τη νεκρή γυναίκα και γύρισε στο δωμάτιο, απ' όπου κάλεσε σε βοήθεια την αδελφή του δράστη.

Ο 35χρονος προσπάθησε πράγματι να αυτοκτονήσει, αλλά το όπλο δεν είχε άλλο φυσίγγι. Τότε, βγήκε από το σπίτι και έκρυψε την καραμπίνα σε ένα αυλάκι. Επέστρεψε στο σπίτι σε ανεξέλεγκτη κατάσταση και κλειδώθηκε. Η αστυνομία οργάνωσε επιχείρηση και τελικά μπόρεσαν να δράσουν γύρω στις εφτά το απόγευμα, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν και το όπλο που χρησιμοποίησε.

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι, με την ελπίδα ότι η γυναίκα να είναι ακόμα ζωντανή, αλλά η κατάστασή της ήταν τρομακτική με παραμορφωμένο το πρόσωπο.

Ο ιατροδικαστής Πύργου Κοσμάς Αλεξίου, στην αυτοψία που διενήργησε επιβεβαίωσε πως η γυναίκα πυροβολήθηκε από πολύ μικρή απόσταση, στο λαιμό και στο πρόσωπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα