Άργησε αλλά κέρδισε η Νίκη

18:09 18/10/2014 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE- 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καμπαξής (Εύβοια)

Το ντεμπούτο του Παναγιώτη Τζαναβάρα στο πάγκο της Νίκης Βόλου συνδυάστηκε με τη πρώτη νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League

καθώς επικράτησε του Πανθρακικού με 1-0.
Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό, ποιοτικά, και στο πρώτο μέρος το μόνο που άξιζε ήταν το γκολ που έκρινε και την αναμέτρηση. Στο 23ο λεπτό ο Ροτζέριο Μάρτινς με σουτ-κεραυνό έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με τον Πασχαλάκη να μην μπορεί να αντιδράσει.
Άλλη φάση άξια αναφοράς στο πρώτο μέρος δεν υπήρξε με τον Πανθρακικό να μην μπορεί να φανεί απειλητικός μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.
Χρειάστηκε να περάσουν 56 λεπτά για να μπορέσουν οι φιλοξενούμενοι να φανούν απειλητικοί όταν ο Ιγκόρ έπιασε δυνατό σουτ έξω από τη περιοχή, ο Ταΐρης απέκρουσε και στη συνέχεια το σουτ του Τζάνη απομακρύνθηκε σε κόρνερ. Στο 59ο λεπτό νέα ευκαιρία για τον Πανθρακικό με τον Ιγκόρ να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ταΐρη.
Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, οι πολλές διακοπές ευνόησαν την Νίκη Βόλου με τον Πανθρακικό να μην μπορεί να πλησιάσει με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή και η τελευταία φορά που απείλησε ήταν στο 85ο λεπτό όταν ο Κάσες έπιασε σουτ στη κίνηση, αλλά ο Ταΐρης μπλόκαρε.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε παίκτες και φιλάθλους της Νίκης Βόλου να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Super League.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ταΐρης, Μαρινάκης, Τσουκάνης, Καρασλίδης, Ίβενς, Λάουκς (56' Μαχλελής), Μουζακίτης (73' Αργύρης), Κοτσαρίδης (63' Κυζιρίδης), Σταμποζλίεφ, Ροζέριο, Τζιώρας

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Πασχαλάκης, Εμπό, Σερφά, Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Ποτουρίδης (46' Ντιγκινί), Ιγκόρ, Γκιγιέρμο, Ζδράβος-Ρίζος (75' Κάσες), Χρήστου, Χασομέρης (46' Τζάνης)

Keywords
Τυχαία Θέματα