Άρχισε η «καζούρα» στον Τέβες

12:20 4/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Κάρλος Τέβες θα πρέπει για 250 ώρες να ασχοληθεί με κοινωνικές εργασίες έπειτα από απόφαση του δικαστηρίου το οποίο τον καταδίκασε για το γεγονός πως είχε συλληφθεί να οδηγεί παρά την εξάμηνη αφαίρεση διπλώματος που του έχει επιβληθεί. Η κοινωνική εργασία αφορά καθαρισμούς δρόμων και εκκλησιών καθώς και αποκομιδή σκουπιδιών με την βρετανική εφημερίδα SUN να μην χάνει την ευκαιρία για... καζούρα.
Έτσι λοιπόν στο σημερινό της πρωτοσέλιδο, και με το ανάλογο photoshop,

εμφανίζει τον Αργεντινό επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι με στολή οδοκαθαριστή και η φωτογραφία συνοδεύεται από τον τίτλο "Don't cry for me Argie-cleaner" κάνοντας λογοπαίγνιο με το γνωστό τραγούδι "Don't cry for me Argentina".
Ο Τέβες θα πρέπει να έχει πιάσει την σκούπα μέσα στις επόμενες επτά ημέρες και να έχει ολοκληρώσει και τις 250 ώρες κοινωνικής εργασίας μέσα στους επόμενους 12 μήνες. Ο Αργεντινός επιθετικός θα φορέσει κανονικά το φωσφορούχο πορτοκαλί γιλέκο για να βγει στους δρόμους της πόλης καθώς όπως ξεκαθάρισε ένας εκ των επιμελητών της ποινής "δεν πρόκειται να του συμπεριφερθούμε διαφορετικά από τους υπόλοιπους παραβάτες".

Keywords
Τυχαία Θέματα