Αποσύρεται ο Ζανέτι

17:08 6/5/2014 - Πηγή: AEK365

Τέλος σε μια επιτυχημένη καριέρα ετοιμάζεται να βάλει ο Χαβιέρ Ζανέτι, ο οποίος ανακοίνωσε επίσημα την Τρίτη (6/5) την πρόθεσή του να κρεμάσει τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν. Ο Αργεντινός ξεκίνησε την καριέρα του το 1992, ενώ το 1995 πήρε μεταγραφή για την Ίντερ, αποτελώντας την πρώτη μεταγραφή του νέου - τότε - προέδρου της ομάδας, Μάσιμο Μοράτι.

Μιλώντας στην αργεντίνικη "La Nacion", ο Ζανέτι εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση έπειτα

από 22 χρόνια. "Νομίζω πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνω. Το ποδόσφαιρο μου έχει δώσει τόσα πολλά και έχω απολαύσει κάθε στιγμή. Μετά τον τραυματισμό τον περασμένο Απρίλιο, ήθελα να αποδείξω πως μπορούσα να επιστρέψω και να είμαι ανταγωνιστικός, αλλά δεν μπόρεσα.

Νιώθω ολοκληρομένος και συνειδητοποίησα πως το να αποσύρεσαι στα 40 είναι ανεκτίμητης αξίας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνω. Θα μου λείψουν πολλά, όπως η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, στο προπονητικό κέντρο και στα αποδυτήρια, όλη αυτή η καθημερινή ρουτίνα. Κατανοώ πως τίποτα δεν θα είναι όπως πριν, αλλά δεν φοβάμαι γιατί θα συνεχίσω να ζω στον κόσμο του ποδοσφαιρού κι αυτό θα με κρατήσει ζωντανό", ήταν οι δηλώσεις του.

Keywords
Τυχαία Θέματα