Αποσύρεται ο Παπαδημητρίου

15:42 3/8/2012 - Πηγή: AEK365

Λίγο μετά τον αποκλεισμό του από τον τελικό της σφυροβολίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου αποκάλυψε πως δεν θα συμμετάσχει ξανά σε μεγάλες διοργανώσεις.

Σε δηλώσεις του ο 39χρονος πρωταθλητής της ΑΕΚ τόνισε: "Νομίζω πως σήμερα είναι το τέλος, τουλάχιστον στις μεγάλες διοργανώσεις. Είναι δύσκολο να αποχωριστώ αυτό που κάνω τα τελευταία 25 χρόνια. Θα δούμε... δεν είχα να αποδείξω κάτι".
Ο Παπαδημητρίου, πατέρας τριών παιδιών, συνέχισε λέγοντας: "Η τρέλα μου για το αγώνισμα είναι που με έκανε να συνεχίσω όλα αυτά τα χρόνια. Προσπαθώ να κρατώ ψηλά τον ανταγωνισμό όσο μπορώ βέβαια. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Τουςτελευταίους δυο μήνες η μάχη που έκανα ήταν να μην τραυματιστώ και τελικά αρρώστησα (γέλια). Είχα πει και στα παιδιά που θα λάμβαναν μέρος για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτό το φτερούγισμα στην καρδιά τους να το κουβαλούν πάντα μέσα τους. Εγώ το έζησα ξανά, αλλά μέχρι εκεί... Ίσως είχα λίγο μεγαλύτερο φτερούγισμα το 2008, γιατί νόμιζα πως θα τελειώσω. Το συναίσθημα είναι απερίγραπτο είναι τρομερό. Δεν είχα τίποτα να αποδείξω".

Keywords
Τυχαία Θέματα