Αποκλεισμός για Σαράποβα

18:41 1/7/2014 - Πηγή: AEK365

Ένα από τα καλύτερα ματς της φετινής περιόδου (ίσως και των τελευταίων χρόνων), μας χάρισαν Αντζέλικα Κέρμπερ και Μαρία Σαράποβα με την παντοδύναμη Γερμανίδα να παίρνει τη νίκη στα τρια σετ επί της Ρωσίδας, σφραγίζοντας το σπουδαίο ραντεβού με την Τζίνι Μπουσάρ στα προημιτελικά του Wimbledon την Τετάρτη.
Μετά από δυόμιση ώρες εξαιρετικού θεάματος και φοβερής μάχης, η Κέρμπερ επικράτησε

με 7-6(4), 4-6, 6-4 της Σαράποβα η οποία πάλεψε πολύ σκληρά για τη μεγάλη ανατροπή στο τέλος, όμως η αντίπαλός της αποδείχθηκε πολύ σκληρή και δυνατή, παίρνοντας δίκαια το εισιτήριο για τα προημιτελικά του τρίτου Grand Slam της σεζόν.

Κέρμπερ και Μπουσάρ θα συναντηθούν για 3η φορά, έχοντας από μια νίκη στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις τους. Η Γερμανίδα είχε νικήσει 2-1 σετ στο 2ο γύρο του US Open 2013 ενώ η Καναδέζα πήρε εκδίκηση πριν μερικές εβδομάδες στον 4ο γύρο του Γαλλικού Όπεν, με επιβλητική νίκη 6-1, 6-2.

Στο μεταξύ, έγινε γνωστή η πρώτη ημιφιναλίστ του φετινού Championships κι αυτή είναι η Τσέχα, Λούσι Σαφάροβα η οποία κέρδισε με 6-3, 6-1 την επίσης αριστερόχειρα Εκατερίνα Μακάροβα από την Τσεχία.

Σε παιχνίδια για τον 4ο γύρο, η Σιμόνα Χάλεπ κέρδισε με 6-3, 6-0 την Ζαρίνα Ντίγιας και θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τη Σαμπίν Λισίτσκι που με τη σειρά της επικράτησε δύσκολα 6-3, 3-6, 6-4 της Γιαροσλάβα Σβέντοβα.

Keywords
Τυχαία Θέματα