Αποκλείεται η τιμωρία της ΑΕΚ

13:55 17/3/2013 - Πηγή: AEK365

Αποκλείεται κάθε περίπτωση τιμωρίας της ΑΕΚ σύμφωνα με αρμόδια όργανα της Σούπερ Λίγκα. Το ρεπορτάζ ανήκει στο gazzetta και αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του gazzetta.gr η ΑΕΚ δεν κινδυνεύει με τιμωρία από την απαράδεκτη ενέργεια του Γιώργου Κατίδη,

ασχέτως αν δεν το αποκλείει ο κανονισμός.

Βάσει άρθρου της ΕΠΟ υπάρχει ο κίνδυνος να μηδενιστεί η ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τη Βέροια, παρά το γεγονός ότι νίκησε με 2-1. Την τελική απόφαση θα πάρει η Σούπερ Λίγκα και το gazzetta.gr επικοινώνησε με ανθρώπους της αρμόδιας αρχής, οι οποίοι παρότι δεν μπορούν ακόμα να πάρουν δημόσια θέση περιμένοντας τις αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων, έσπευσαν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο τιμωρίας της ομάδας.

«Δεν έχει υπαιτιότητα η ΑΕΚ για αυτό που έκανε ο Κατίδης. Ηταν ξεκάθαρα δική του απόφαση και δεν ευθύνεται η ΑΕΚ, που δεν γνώριζε τίποτα», έλεγαν χαρακτηριστικά στο gazzetta.gr.

Eτσι, τουλάχιστον βαθμολογικά, η ΑΕΚ αποφεύγει τα προβλήματα, ωστόσο δεν έχει αποφύγει τη σπίλωση του ονόματος και της ιστορίας της από το νεαρό ποδοσφαιριστή!".

Keywords
Τυχαία Θέματα