Αποκεφαλίστηκε και επέζησε! (ΦΩΤΟ/VIDEO)

19:42 26/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η ιστορία της 23χρονης Ρέιτσελ Μπέιλι θυμίζει θέμα ταινίας επιστημονικής φαντασίας! Η νεαρή από τη Βρετανία το Σεπτέμβριο του 2011 είχε βρεθεί σε ένα τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα από το οποίο ουσιαστικά... αποκεφαλίστηκε! Η σπονδυλική της στήλη αποκολλήθηκε από το κεφάλι της και το μόνο που την συγκρατούσε με το υπόλοιπο σώμα ήταν το δέρμα και οι μυς. Και όμως η Ρέιτσελ όχι μόνο επέζησε, αλλά δεν δεν έμεινε καν παράλυτη!

Χάρη στους πυροσβέστες, η Ρέιτσελ απεγκλωβίστηκε προσεκτικά από το αυτοκίνητο και μεταφέρθηκε

στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε πολλές εγχειρίσεις με τους γιατρούς να της προσθέτουν λάμες, πλέγματα και δερματικό ιστό, ώστε να επανακολληθεί η σπονδυλική της στήλη με το υπόλοιπο σώμα της.

Οι πιθανότητες επιβίωσης, όσων υποστούν κάτι τέτοιο είναι απειροελάχιστες με τους περισσότερους να πεθαίνουν σχεδόν ακαριαία από τους τρομακτικούς πόνους και το σοκ. Αλλά, ακόμα και αυτοί που επιβιώνουν συνήθως παραμένουν παράλυτοι λόγω της καταστροφής των νεύρων.

Όμως, η Ρέιτσελ, αργά αλλά σταθερά επανήλθε χωρίς καμία παράλυση. Η 23χρονη έμαθε να μιλάει και να περπατάει ξανά, ενώ το μόνο που πια θυμίζει το τρομερό ατύχημα είναι μια μικρή απώλεια μνήμης που έχει σχετικά με το τι συνέβη τις πέντε εβδομάδες πριν το ατύχημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα