Αποκαλύφθηκαν τα αγάλματα του «Emirates» (ΦΩΤΟ)

22:45 9/12/2011 - Πηγή: AEK365

Τα αγάλματα τριών ποδοσφαιριστών που άφησαν εποχή με την φανέλα των «κανονιέρηδων» παρουσίασε η Άρσεναλ. Τα αγάλματα στήθηκαν έξω από το «Emirates Stadium» στο Λονδίνο ως φόρος τιμής για τους πρώην ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Τα αγάλματα είναι του Τιερί Ανρί, του Τόνι Άνταμς και του Χέρμπερτ Τσάπμαν. Ο Γάλλος επιθετικός των New York Red Bulls, πλέον, τόνισε πως χωρίς την βοήθεια

των συμπαικτών του δεν θα είχε πετύχει όλα αυτά με τη φανέλα των «κανονιέριδων». Με τους Λονδρέζους ο Ανρί πέτυχε 226 γκολ και είναι από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα των οπαδών της Άρσεναλ.

«Θέλω να τονίσω πόσο σημαντική ήταν η βοήθεια ορισμένων ποδοσφαιριστών. Χωρίς αυτούς δεν θα είχα τη δυνατότητα να παίξω σε αυτό το επίπεδο. Θυμηθείτε εκείνη την ομάδα. Τον Μάρτιν Κίον, τον Νάιτζελ Γουίντερμπερν, τον Λι Ντίξον, τον Ντέιβιντ Σίμαν, τον Λαουρέν, τον Σολ Κάμπελ, τον Άσλεϊ Κόουλ. θα βγει ολόκληρη ενδεκάδα. τον Πατρίκ Βιεϊρά, τον Σιλβέν Βιλτόρ και τον Ρομπερ Πιρές. Χωρίς αυτούς δεν θα έκανα τίποτα απ' όσα κατάφερα. Καταφέραμε και τερματίσαμε τη σεζόν αήττητοι. Θέλω να σταθώ σε αυτό και να το ξαναπώ. Χωρίς τους συμπαίκτες και το ομαδικό πνεύμα, είμαστε ένα τίποτα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τιερί Ανρί.

Keywords
Τυχαία Θέματα