Απογοητευμένος ο Καγκάβα

18:56 4/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Σίνζι Καγκάβα βλέπει τα πράγματα να μην εξελίσσονται καλά γι' αυτόν από την στιγμή που πήρε μεταγραφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς ο χρόνος συμμετοχής του στους αγώνες των "κόκκινων διαβόλων" είναι εξαιρετικά μικρός για τα δεδομένα του.
Ο Ιάπωνας διεθνής μέσος μοιάζει απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί και αμφιβάλει για το τι μπορεί να αλλάξει στην συνέχεια και να τον εμπιστευθεί περισσότερο ο Ντέιβιντ Μόγιες.
"Φυσικά είναι σημαντικό για έναν παίκτη να συνεχίσει να παίρνει παιχνίδια, αλλά δεν είναι πολλά που μπορώ να κάνω στην περίπτωσή

μου. Είναι κάτι που δεν είμαι σε θέση να κερδίσω, αν δεν έχω θετική απόδοση.
Δεν μπορώ να αλλάξω την κατάσταση που βρίσκομαι, επομένως θέλω να το μετουσιώσω σε κάτι θετικό και να πάω καλά την Τετάρτη (σ.σ. σε φιλικό με την Εθνική Ιαπωνίας)", τόνισε χαρακτηριστικά ο Καγκάουα, που τουλάχιστον άκουσε θετικά λόγια από έναν πρώην μεγάλο στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που ανήκει στο προπονητικό επιτελείο του αγγλικού συλλόγου.
"Είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης, αλλά δεν είναι ο μόνος που βρίσκει δύσκολο το να προσαρμοστεί στην τακτική του ποδοσφαίρου εδώ στην Αγγλία. Υπάρχουν πολλοί παίκτες επιπέδου στο ρόστερ της ομάδας, ωστόσο δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Άντι Κόουλ μιλώντας για τον Καγκάβα και συνέχισε:
"Έχοντας δει τον Σίνζι να παίζει στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, σίγουρα γνωρίζω πόσο καλός είναι. Ήταν ο καλύτερος παίκτης στη Γερμανία για δύο χρόνια. Πιστεύω πως θα επιστρέψουν οι πολύ καλές εμφανίσεις γι' αυτόν και θα βελτιωθεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα