Εντμίλσον: Έχουμε καλύτερους από τον Ντιέγκο Κόστα

18:45 4/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Λυών και Μπαρσελόνα, στο πλαίσιο συνεδρίου που διοργανώθηκε από τη βραζιλιάνικη Πρεσβεία στη Μαδρίτη με αφορμή τις 100 ημέρες μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ντιέγκο Κόστα και την επιλογή του να εκπροσωπήσει την Ισπανία και όχι τη χώρα καταγωγής του.
"Κάνει μεγάλη χρονιά με την Ατλέτικο. Στη Βραζιλία ίσως να μην είναι τόσο γνωστός και η επιτυχία του να περιορίζεται στην Ισπανία. Εμένα μου φαίνεται ότι η απόφαση που πήρε είναι σωστή. Το κύρος του το έχει κερδίσει στην Ισπανία, γνωρίζει περισσότερο κόσμο

και τα παιδιά του έχουν μεγαλώσει εκεί.", δήλωσε ο Εντμίλσον, ενώ απάντησε θετικά στο αν η ομοσπονδία της Βραζιλίας έκανε τις απαιτούμενες ενέργειες για να τον κρατήσει:
"Δεν είναι λάθος να ενεργήσει κανείς όπως εκείνος. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θέλει να πετύχει με μια άλλη φανέλα. Πιστεύω ότι έχουμε πιο έτοιμους ποδοσφαιριστές από αυτόν. Έχουμε καλύτερους ποδοσφαιριστές από αυτόν. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές στη Βραζιλία που μπορούν να αναπληρώσουν την απουσία του."
Όσον αφορά στις πιθανότητες των παγκοσμίων πρωταθλητών να επαναλάβουν το επίτευγμά τους στα γήπεδα της Βραζιλίας είπε: "Η ομάδα έχει υποστεί αλλαγές στο ρόστερ της μετά την κατάκτηση του τελευταίου Μουντιάλ. Φάνηκε και στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Πρέπει να δουλέψεις πιο σκληρά όταν έχεις κατακτήσει τίτλους. Για μένα οι βασικές αντίπαλοι είναι η Ιταλία, η Αργεντινή και η Γερμανία."

Keywords
Τυχαία Θέματα