Απογοητευμένος ο Αντσελότι

11:50 18/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στο "Ζοφρουά Γκισάρ", η Παρί Σεν Ζερμέν προηγήθηκε 2-0 της Σεντ Ετιέν ωστόσο έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 2-2 να αφήνει απογοητευμένο τον Κάρλο Αντσελότι.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν τόνισε: "Νομίζω πως είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν είναι εύκολο να νικήσεις εκτός έδρας την Σεντ Ετιέν. Βρίσκονται σε καλή κατάσταση αυτή την στιγμή και καλή ψυχολογία. Όμως είμαστε λίγο απογοητευμένοι που δεν καταφέραμε

να κρατήσουμε το προβάδισμα των δυο γκολ που είχαμε. Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, όμως τα πράγματα έγιναν λίγο πιο δύσκολα μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Ίσως το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε να άλλαξε το παιχνίδι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Το δεύτερο ημίχρονο θα έπρεπε να είναι ευκολότερο όταν προηγούμασταν 2-0".
Οι "γκέλες" της Λιόν, ήττα 4-1 από την Μπαστιά, και της Μαρσέιγ, 0-0 με την Αζαξιό, έφεραν την πρωτοπόρο Παρί στο +5 από τους διώκτες της με τον Αντσελότι ωστόσο να δηλώνει: "Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει και έχουμε πολλά ματς μπροστά μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα