«Τουλάχιστον να μην χάσουμε με Ελλάδα»

11:38 18/3/2013 - Πηγή: AEK365

Την Παρασκευή στην Ζένιτσα, για τα προκριματικά του Μουντιάλ, η Βοσνία θα υποδεχτεί την Ελλάδα σε ένα κρίσιμο παιχνίδι με τον Σάφετ Σούσιτς να υπογραμμίζει πως στόχος των Βόσνιων είναι η νίκη ή τουλάχιστον να μην χάσουν.
Σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Βοσνίας τόνισε: "Πρέπει να σεβαστούμε την ελληνική ομάδα καθώς είναι πάνω από εμάς στην παγκόσμια κατάταξη. Είναι μια Εθνική που αγωνίζεται τακτικά σε EURO και Μουντιάλ

και στοχεύει στην πρώτη θέση. Όμως αυτός είναι και ο δικός μας στόχος. Θα προσπαθήσουμε για την νίκη και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν τουλάχιστον να μην χάσουμε. Ξέρω πως δεν θα είναι εύκολο. Όλοι το ξέρουν και εγώ δεν είμαι από αυτούς που κάνουν βαρύγδουπες δηλώσεις".

Η αποστολή της Βοσνίας για το παιχνίδι της Παρασκευής με την Εθνική Ελλάδας: Ασμίρ Μπέγκοβιτς (Στόουκ), Ασμίρ Άβντουκιτς (Μπόρατς), Γιασμίν Φέιζιτς (Άαλεν), Μπόρις Πάντζα (Μαλίν), Εμίρ Σπάχιτς (Ανζί), Τόνι Σούντζιτς (Ζόρια), Μενσούρ Μούιτζα (Φράιμπουργκ), Όγκνιεν Βράνιες (Αλάνια), Έρβιν Ζουκάνοβιτς (Γάνδη), Μουχάμεντ Μπέσιτς (Φερεντσβάρος), Μίραλεμ Πιάνιτς (Ρόμα), Σενάντ Λούλιτς (Λάτσιο), Σεγιάντ Σαλίχοβιτς (Χόφενχαϊμ), Άντναν Ζαχίροβιτς (Ντιναμό Μινσκ), Έλβιρ Ράχιμιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Χάρις Μεντούνγιανιν (Γκαζιάντεπσπορ), Σένιγιαντ Ίμπρισιτς (Κασίμπασα), Μουαμέρ Σβράκα (Ζελέζνιτσαρ), Μίροσλαβ Στεβάνοβιτς (Σεβίλλη), Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς (Γκουίζου), Ιβάν Σέσαρ (Ελαζίγκσπορ), Άβτζιγια Βρσάγεβιτς (Χάιντουκ), Βεντάντ Ιμπίσεβιτς (Στουτγκάρδη), Έντιν Τζέκο (Μαν. Σιτι), Έντιν Βίστσα (Ισταμπούλσπορ).

Keywords
Τυχαία Θέματα