Απογοήτευση η Παρί

00:00 2/12/2011 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 6ος ΟΜΙΛΟΣ 5η αγωνιστική

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ- ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Σαν Μαμές

Την πρώτη θέση στον όμιλο σφράγισε η Αθλέτικ επικρατώντας 2-1 της Σλόβαν.

Οι Βάσκοι άνοιξαν το σκορ στο 14' μετά από ωραίο συνδυασμό και σουτ του Ντε Μάρκος. Μετά το 30' όμως η Σλόβαν ανέβασε την απόδοση της. Στο 35' είχε δοκάρι και τρία λεπτά μετά ισοφάρισε με τον Σεμπό. Στην επανάληψη η Αθλέτικ κυριάρχησε και στο 74' πήρε εκ νέου κεφάλι

στο σκορ αυτή τη φορά με τον Σουσαέτα. Στο 86' οι Βάσκοι πέτυχαν και τρίτο γκολ αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε λανθασμένα για οφσάιντ.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Αουρτενέτσε, Αμορεμπιέτα, Ιτουράσπε, Ντε Μάρκος, Σουσαέτα, Ινίγκο Πέρεθ (46'Ιραόλα), Ερέρα, Χάβι Μαρτίνεθ, Γιορέντε (46'Τοκέρο), Μουνιαΐν.

ΣΛΟΒΑΝ: Πουτνότσκι, Ντουμπρότκα, Μπαγκαγιόκο. Κόλτσακ (87'Πάουτσεκ), Χαντ, Ζόφτσακ (83'Λάτσνι), Μιλίνκοβιτς, Γκουεντέ, Χάλεναρ, Κλαντρούμπσκι, Σεμπό.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ- ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Ρεντ Μπουλ Αρίνα

Δυνατά το παιχνίδι της πρόκρισης μπήκε η Σάλτσμπουργκ που νίκησε με 2-0 την Παρί. Οι Αυστριακοί μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και στο 20' άνοιξαν το σκορ όταν ο Λίτγκεμπ βρήκε με το εξωτερικό φάλτσο τον Γιάντσερ που με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0. Τρία λεπτά μετά ο σκόρερ σούταρε από 30 μέτρα, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Ντουσέ και έγλυψε το δοκάρι καταλήγοντας κόρνερ. Στην επανάληψη η Παρί βελτιώθηκε και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης αλλά δεν τα κατάφερε παρότι δημιούργησε 2-3 καλές ευκαιρίες. Τελικά στις καθυστερήσεις ο Σβέντο με φοβερό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Βάλκε, Χιρλάντερ, Πασάνεν, Χιντερέγκερ, Τζέφερσον, Λίτγκεμπ, Σβέντο, Γιάντσερ (59'Σζίομερ), Σάρατε (83'Τιγκλ), Μαγιερχόφερ (89'Βάλνερ), Λεονάρντο.

ΠΑΡΙ Σ.Ζ.: Ντουσέ, Σεαρά, Μπίσεβατς, Καμαρά, Τιενέ, Σισοκό (73'Ματουιντί), Σαντόμ (62'Γκαμέιρο), Μποντμέρ, Ζαλέ (46'Μπαχεμπέκ), Νενέ, Ερντίνκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα