Απόδραση για Νάπολι, δεν αρκούσε ο Κακά (VIDEO)

23:49 30/10/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΑΛΙΑΡΙ- ΜΠΟΛΟΝΙΑ: 0-3
Γήπεδο: Σεντ Ελία

Τη 2η σερί νίκη της πέτυχε η Μπολόνια και μάλιστα μέσα στην έδρα της Κάλιαρι με 3-0. Σκόραρε ο Κονέ που ήταν εκ των κορυφαίων.

Το ματς ήταν μέτριο στο πρώτο 20λεπτο, αλλά στη συνέχεα η Μπολόνια ανέβασε στροφές και στο 26΄' πέτυχε το γκολ. Ο Αγκάτσι έκανε λάθος απόκρουση μετά από σουτ του Κονέ και στην επαναφορά ο Γκάρικς με σουτ έκανε το 1-0. Στο 38ο λεπτό ο Κονέ με τακουνάκι παραλίγο να αιφνιδιάσει τον Αγκάτσι, που έδιωξε τελικά, ενώ στο

45+2' το σουτ του Κόσου δεν ανησύχησε τον Κούρτσι.

Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες από το 51ο λεπτό λόγω αποβολής του Μούρου με 2η κίτρινη κάρτα, έτσι στο 58' ο Γκάρικς βρήκε όμορφα τον Κονέ που τσίμπησε από κοντά την μπάλα κι έκανε το 2-0. Η Μπολόνια συνέχισε να πιέζει και στο 60' ο Πατζιέντζα με κφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ, έκανε το 3-0.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αγκάτσι, Πιζάνο, Ροσετίνι, Αστόρι, Μούρου, Ιμπραΐμι (46' Ντεσένα), Κόντι, Ναϊνγκόλαν, Κόσου (60' Αβελάρ), Ιμπάρμπο, Πινίγια (67' Νενέ).

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Κούρτσι, Σόρενσεν, Νατάλι (12' Άντονσον), Μαντοβάνι (40' Πέρες), Γκάρικς, Κριν, Λασάλτ, Κονέ, Μόρλεο, Πατζιέντα (81' Χριστοδουλόπουλος), Κριστάλδο.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ- ΝΑΠΟΛΙ: 1-2
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Τεράστιο διπλό με 2-1 μέσα στην έδρα της Φιορεντίνα πέτυχε η Νάπολι και παραμένει 2η μαζί με τη Γιουβέντους

Η Νάπολι μπήκε καλύτερα στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό. Ο Πάντεφ έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Καγιεχόν με τρομερό σουτ στην κίνηση, έκανε το 1-0. Οι «βιόλα» ανέβασαν στροφές και στο 28ο λεπτό έφεραν το σκορ στα ίσα με πέναλτι του Ρόσι. Μάλιστα στο επόμενο λεπτό η Φιορεντίνα άγγιξε την ισοφάριση, καθώς ο Κουαρδάδο σημάδεψε το δοκάρι του Ρέινα, αλλά στο 36' ο Μέρτενς έκανε όμορφη ενέργεια και με διαγώνιο σουτ από αριστερά έκανε το 2-1 για τη Νάπολι. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ρέινα είπε όχι σε σουτ του Βαλέρο, όπως έκανε και στο 74' σε πλασέ του Ρόσι. Η Νάπολι έχασε τον μ¨τζιο μεκόκκινη στο 81' αλλά άντεξε ως το τέλος.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νετο, Ρονκάλια, Κόμπερ, Σάβιτς, Κουαδράδο, Ακουϊλάνι (71' Βεσίνο), Πισάρο, Μπόρχα Βαλέρο, Πασκουάλ (83' Βάργκας), Χοακίν (76' Μάτος), Ρόσι.

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Μάτζιο, Μέστο, Αλμπιόλ, Φερνάντες, Ινλέρ, Μπεχράμι, Πάντεφ (81' Αρμέρο), Μέρτενς (66' Ινσίνιε), Καγιεχόν, Ιγκουαΐν (62' Χάμσικ).

ΤΖΕΝΟΑ- ΠΑΡΜΑ: 1-0
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Τζένοα, που επικράτησε της Πάρμα με 1-0.

Η Τζένοα κέρδισε πέναλτι μόλις στο 1ο λεπτό του αγώνα με τον Φετφατζίδη, αλλά ο Μιράντε απέκρουσε την εκτέλεση του Τζιλαρντίνο και κράτησε το μηδέν, ενώ στο 20' το διαγώνιο σουτ του Παλαντίνο, έφυγε λίγο άουτ. Στο 29' ο Παρόλο αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 40' ακυρώθηκε γκολ του Κασάνο.

Στο 47ο λεπτό ο Μιράντε είπε όχι σε σουτ του Αντονέλι, ενώ στο 53' ο Αντονίνι έκοψε πάνω στη γραμμή το σουτ του Μεσμπά. Τελικά στο 51ο λεπτό ο Τζιλαρντίνο με τρομερή γυριστή κεφαλιά έκανε το 1-0 για την Τζένοα, ενώ στο 58' ακυρώθηκε κι άλλο γκολ της Πάρμα που ίσως έπρεπε να μετρήσει. Στο 65ο λεπτό ο Μιράντε είπε όχι σε σουτ του Σεντουριόν, ενώ στο 83' ο Περίν απέκρουσε το σουτ του Γκαργκάνο.

ΤΖΕΝΟΑ: Πέριν, Αντονίνι, Πορτανόβα, Μανφρεντίνι, Μπιοντίνι, Βρσάλικο (21' Σεντουριόν), Ματουζαλέμ, Αντονέλι (77' Κούτσκα), Μπερτολάτσι, Τζιλαρντίνο, Φετφατζίδης (59' .

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Μπεναλουάνε, Φελίπε, Κασάνι, Ρόζι (69' Μπιαμπιανί), Μεσμπά, Βαλντές (77' Αμάουρι), Γκαργκάνο, Παρόλο, Γκόμπι, Κασάνο, Παλαντίνο (68' Σανσόνε)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ- ΚΑΤΑΝΙΑ: 4-0
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ

Άνετη νίκη με 4-0 για τη Γιουβέντους, που ελπίζει σε γκέλα της Ρόμα για να μειώσει τη διαφορά της από την κορυφή της βαθμολογίας.

Στο 2ο λεπτό ο Τέβες συνδυάστηκε όμορφα με τον Γιορέντε αλλά έκανε κακό πλασέ ενώ στο 5' το σουτ του Βιδάλ πέρασε λίγο άουτ, όπως κι εκείνο του Πίρλο στο 9'. Στο 11ο λεπτό ο Αντουχάρ είπε όχι σε σουτ του Τέβες, ενώ στο 15' το σουτ του Μπεργκέσιο κόντραρε στον Κιελίνι και παραλίγο να μπερδέψει τον Μπουφόν. Τελικά στ 27ο λεπτο, ο Βιδάλ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε πόδια και κατέληξε στα δίχτυα της Κατάνια για το 1-0. Η «Μεγάλη Κυρία» πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 35ο λεπτό με τρομερή εκτέλεση φάουλ του Αντρέα Πίρλο, ενώ στο 41' ο Αντουχάρ είπε ξανά όχι σε προσπάθεια του Τέβες.

Στο 49' και στο 50' οι Πέτκοβιτς και Μπεργκέσιο δεν μπόρεσαν να μειώσουν για την Κατάνια, ενώ στο 60' ο Μαρκίζιο είχε δοκάρι κι ένα λεπτό μετά ο Κέκο αστόχησε από καλή θέση, τελικά στο 65' η Γιουβέντους έκανε το 3-0 καθώς ο Γιορέντε έδωσε στον Τέβες, που πέρασε και τον Αντουχάρ και μπήκε σχεδόν με την μπάλα στα δίχτυα. Οι «μπιανκόνέρι» δεν πάτησαν φρένο και στο 71' μετά από τρομερή ενέργεια και γύρισμα του Τζιοβίνκο από αριστερά, ο Μπονούτσι με πλάσε από το πέναλτι, έκανε το 4-0. Στο 84' η Κατάνια έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γκουαράντε.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Κιελίνι, Μπονούτσι, Κάσερες, Ίσλα, Βιδάλ (61΄Πογκμπά), Πίρλο, Ντε Τσέλιε, Μαρκίζιο, Γιορέντε (74' Μότα), Τέβες (67' Τζιοβίνκο).

ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντουχάρ, Γκιομπέρ, Λεγκροτάλιε, Αλβάρεζ, Ρόλιν (67' Καπουάνο), Μπιράγκι (46' Κάστρο), Γκουαράντε,, Κέκο, Πέτκοβιτς (65' Λόπες), Μπεργκέσιο.

ΒΕΡΟΝΑ- ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 2-0
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Την εντυπωσιακή της πορεία συνέχισε η Βερόνα, που νίκησε με 2-0 τη Σαμπντόρια κι έπιασε τετράδα.

Στο 5ο λεπτό ο Χάλφρεντσον έκανε το σουτ αλλά ο Ντα Κόστα είπε όχι, ενώ στο 8' η κεφαλιά του Κατσιατόρε έφυγε λίγο άουτ. Στο 9' ο Ράφαελ βγήκε και πρόλαβε τον Γκαμπιαντίνι, ο οποίος στο επόμενο λεπτό έκανε το σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 23' ο Γκασταλντέλο δεν πρόλαβε από κοντά να πετύχει το γκολ. Στο 31' ο Μουστάφι πρόλαβε τον Γκόμες, ενώ στο 39' ο Έντερ αστόχησε από καλή θέση και στο 42' ο Ράφαελ είπε όχι σε σουτ του Ομπιάνγκ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 50' ο Τόνι με εξαιρετική κάθετη βρήκε τον Γκόμες, ο οποίος με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0. Δύο λεπτά μετά ο Γκόμες πίεσε τον Ντα Κόστα και παραλίγο να πετύχει το 2-0 καθώς βρήκε την μπάλα, ενώ στο 67' ο Ντα Κόστα είπε όχι σε σουτ του Μαρτίνιο. Τελικά στο 77ο λεπτο μετά από γέμισμα, ο Γκασταλντέλο έκανε τραγικό λάθος, ο Τόνι δεν βρήκε την μπάλα με τη μία, αλλά με δεύτερη προσπάθεια έκανε το 2-0.

ΒΕΡΟΝΑ: Ράφαελ, Κατσιατόρε, Μαϊέτα, Γκονζάλες, Αλμπερτάτζι, Λανέρ (66' Ρομούλο), Ζορζίνιο, Χάλφρεντσον, Μαρτίνιο (74' Ιτούρμπε), Τόνι, Γκόμες (74' Ντονάτι)

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ντα Κόστα, Μουστάφι, Γκασταλντέλο, Κόστα, Ρεγκίνι, Ομπιάνγκ, Γκαβάτσι (65' Βζόλεκ), Κρστίσιτς (83' Γκέντζογλου), Μπιάρνασον, Έντερ, Γκαμπιαντίνι (57' Πότσι)

ΛΙΒΟΡΝΟ- ΤΟΡΙΝΟ: 3-3
Γήπεδο: Αρμάντο Πίκι

Ισόπαλες 3-3 αναδείχτηκαν Λιβόρνο και Τορίνο σε ένα ματς ποίημα.

Η Τορίνο πάγωσε τον κόσμο της Λιβόρνο μόλις στο 4ο λεπτό, καθώς ο Τσέρτσι έβγαλε από δεξιά τη σέντρα και ο Ιμόμπιλε προ κενής εστίας έκανε το 1-0 για την Τορίνο. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Λιβόρνο, δέχτηκε και 2ο γκολ στο 8ο λεπτό. Ο Τσέρτσι εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γκλικ με κεφαλιά μέσα από την περιοχή, νίκησε τον Μπάρντι. Στο 10ο λεπτό ο Κόντα αστόχησε σχεδόν εξ επαφής, ενώ στο 18' το σουτ του Παουλίνιο πέρασε λίγο άουτ. Στο 21' ο Παντέλι πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Παουλίνιο, αλλά στο 26' η Λιβόρνο μείωσε σε 2-1. Ο Σκιαταρέλα έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Παουλίνιο σε κενή εστία έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 34' ο Γκρέκο με σουτ από το ύψος του πέναλτι έφερε στα ίσα το παιχνίδι. Στο 36ο λεπτό ο Μπάρντι πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Γκλικ, ενώ στο 38' ο Τσέρτσι παραλίγο να σκοράρει με απ' ευθείας κόρνερ αλλά ο Μπάρντι έδιωξε δύσκολα.
Η Λιβόρνο πραγματοποίησε την ολική ανατροπή στο 63ο λεπτό με ένα γκολ του Έμερσον και τι γκολ; Ο άσος της Λιβόρνο πήρε την μπάλα στ κέντρο προχώρησε λίγο και με κεραυνό έκανε το 3-2. Στο 66ο λεπτό η Τορίνο άγγιξε το 3-3 καθώς ο Ντ'Αμπρόζιο είχε δοκάρι, αλλά στο 87' ο Τσέρτσι με πέναλτι ισοφάρισε τελικά.

ΛΙΒΟΡΝΟ: Μπάρντι, Κόντα, Έμερσον, Κετσερίνι (68' Μπαγιέ), Γκεμίτι, Λούκι, Γκρέκο (64' Πιτσίνι), Μπιαγκιάντι (50' Ρινάουντο), Εμεγκάρα, Σκιαταρέλα, Παουλίνιο.

ΤΟΡΙΝΟ: Παντέλι, Νταρμιάν, Γκλικ, Μορέτι, Ντ' Αμπρόσιο (85' Πασκουάλε), Μπελόμο, Βίβες, Γκάτσι (79'Μετζιορίνι), Ελ Καντουρί (46' Μπαρέτο), Ιμόμπιλε, Τσέρτσι.

ΜΙΛΑΝ- ΛΑΤΣΙΟ: 1-1
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα σε Μίλαν και Λάτσιο με τις δύο ομάδες να βγαίνουν χαμένες.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Μπαλοτέλι έκανε το σουτ, αλλά ο Μαρκέτι έδιωξε εντυπωσιακά, ενώ στο 13' ο Κακά δοκίμασε από μακριά το πόδι του με την μπάλα να περνά λίγο άουτ. Στο 17' ο Κακά έκανε νέο σουτ αλλά η μπάλα δεν του έκανε και πάλι το χατίρι, ενώ στο 29' ο Τσάνα έκανε σκληρό φάουλ με τον αγκώνα στον Μπαλοτέλι, που σήκωνε ακόμη και κόκκινη. Η Μίλαν είχε ακόμη μια καλή φάση στο 38ο λεπτό, με τον Μοντολίβο να πιάνει δυνατό σουτ και τον Μαρκέτι να διώχνει δύσκολα.

Στο 49ο λεπτό ο Κλόζε έχασε σπουδαία ευκαιρία για τη Λάτσιο, αλλά στο 52' ο Κακά με τρομερό σουτ από αριστερά έκανε το 1-0 για τη Μίλαν. Η Λάτσιο πίεσε στη συνέχεια και στο 71' ο Καντρέβα έκανε από δειά τη σέντρα και ο Σιανί με κεφαλιά έφερε στα ίσα τα ματς. Στο 81ο λεπτό ο Κλόζε σπατάλησε ακόμη μια τεράστια ευκαιρία για τη Λάτσιο.

ΜΙΛΑΝ: Γκάμπριελ, Αμπάτε, Τζακάρντο, Ζαπάτα, Ντε Σίλιο, Ντε Γιονγκ, Μοντολίβο, Μουντάρι ( 73' Πόλι), Κακά (84' Ρομπίνιο), Μπίρσα (73' Μάτρι), Μπαλοτέλι.

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Σιανί, Τσάνα, Ράντου, Καβάντα, Καντρέβα, Γκονζάλες, Περέα (67' Φλοκάρι), Ερνάνες (46' Ονάζι), Καντρέβα (90+1' Περεϊρίνια), Κλόζε.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ- ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 1-2
Γήπεδο: Σίτα ντελ Τρικολόρ

Σημαντικό διπλό με 2-1 πέτυχε η Ουντινέζε μέσα στην έδρα της Σασουόλο.

Η Ουντινέζε πίεσε από το πρώτο λεπτό και στο18' άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Αντόνιο Ντι Νατάλε. Ωστόσο η Σασουόλο ανέβασε στροφές και στο 25' ο Ζάζα τσίμπησε προ του Νάλντ και με διαγώνιο σουτ από αριστερά έκανε το 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 57' ο Περέιρα έκανε τρομερή ενέργεια, έδωσε αριστερά για τον Μουριέλ που με όμορφο πλασέ έκανε το 2-1. Στο 70' ο Πέγκολο είπε όχι σε κεφαλιά του Νάλντο, όπως έκανε και ο Μπρκιτς σε προσπάθεια του Ζάζα τρία λεπτά μετά. Στο 74ο αποβλήθηκε ο Ζάζα της Σασουόλο ενώ στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μαρόνε.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Πέγκολο, Μπιάνκο, Ακέρμπι, Αντέι, Τζίγκλερ, Κούρτιτς (60' Φλόρες), Λαρίμπι (75' Μπεράρντι), Μαρόνε, Σκελότο (20' Κατσόλα), Μισιρόλι, Ζάζα.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μπρκιτς, Ντομίτσι, Ντανίλο, Νάλντο, Μπάστα (83' Ερτό), Άλαν, Λατσάρι (54' Πίντζι), Σίλβα, Περέιρα, Μουριέλ (71' Μπαντού), Ντι Νατάλε.

Keywords
Τυχαία Θέματα