NBA | Τίτλοι τέλους για τον "Answer" (vid)

Ο Αλεν Αιβερσον παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην οποία οριστικοποίησε και επίσημα το τέλος της πλούσιας μπασκετικής του καριέρας, έχοντας στο πλευρό του τα παιδιά του.

"Αν τα άλλαζα όλα θα ήμουν τέλειος, αλλά δεν υπάρχει τέλειος παίκτης, ούτε τέλειο μπάσκετ. Είχα δύσκολη ζωή, αλλά δεν θα την άλλαζα. Δε μετανιώνω για τίποτα που έκανα". Ισως μόνο την Συνέντευξη όπου επανάλαβε πολλές φορές την λέξη Practice: "Δεν θα έδινα ποτέ εκείνη την συνέντευξη. Ξέρετε κάτι όμως, κανείς δεν θυμάται σήμερα ότι εκείνη η συνέντευξη είχε θέμα

μία διαφαινόμενη ανταλλαγή μου. Ούτε ξέρει κανείς ότι είχα μόλις είχε σκοτωθεί ο καλύτερός μου φίλος και ήμουν αναστατωμένος. Ότι μιλάνε για την προπόνηση", είπε αρχικά.

Στην συνέχεια, όσον αφορά τα σχόλια που είχε δεχτεί για την εμφάνισή του, όταν ξεκίνησε το μπάσκετ (τατουάζ, κοτσιδάκια), δήλωσε: "Δέχτηκα πολύ πόλεμο για αυτό, αλλά αν έδειξα κάτι στον κόσμο είναι ότι δεν πρέπει να κρίνεις κάποιον από την εξωτερική του εμφάνιση, αλλά από αυτό που έχει μέσα του".

Μεταξύ άλλων, θέλησε να μιλήσει και να απαντήσει σε όλους εκείνους που τον κακοχαρακτήρισαν κατά καιρούς για την συμπεριφορά του: "Κανείς ποτέ δε μίλησε για τους άστεγους που βοήθησα ή το φαγητό που μοίραζα. Μία ιστορία όμως με τον Iverson να κάνει κάτι κακό πουλούσε περισσότερο από αυτό. Το αποδέχτηκα όμως κάποια στιγμή, επειδή οι άνθρωποι που ήταν δίπλα μου ήξεραν τι άνθρωπος είμαι. Δεν ξέρετε πόσο δύσκολο είναι σε αυτό το επάγγελμα να προσπαθείς να είσαι τέλειος, όταν ουσιαστικά ζεις σε μία γυάλα όπου όλοι βλέπουν τα λάθη σου. Οι άνθρωποι όμως δεν πρέπει να είναι τέλειοι".

Οσον αφορά την ομάδα των Σίξερς, που είναι γνωστό πως είναι η ομάδα της καρδιά του, είπε: "Οποιος σκέφτεται πλέον το μπάσκετ στην Philadelphia λέει ότι οι Sixers είναι ο Julius Erving και ο Allen Iverson και αυτό είναι το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που μου έχουν κάνει. Η Philadelphia θα είναι πάντα στο σπίτι μου".

"Eίμαι η ζωντανή απόδειξη πως όλα μπορούν να συμβούν και ότι μπορείς να γίνεις ό,τι θέλεις στη ζωή σου. Μία φορά ζει κανείς και η ζωή δεν κρατάει πολύ. Εγώ όμως είμαι περήφανος για αυτά που έχω πετύχει", είπε ο "Answer", ολοκληρώνοντας την συνέντευξη Τύπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα