«Αποδεχόμαστε, αλλά…»

14:22 3/1/2012 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Ο Νίκος Γεωργαντζόγλου δεν ήλθε για να φύγει από την ΚΑΕ ΑΕΚ, έστω κι αν ενδεχομένως λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο (Γιάννης Φιλίππου). Μετράει, όμως, η πρόθεση. Που σημαίνει, ότι ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της ΚΑΕ έχει κάνει τα κουμάντα του. Αναζητεί «συμπαίκτες» για την ΑΕΚ της

Α1, αλλά προωθεί και μοντέλο εξυγίανσης της ΚΑΕ, έτσι ώστε η πρόταση που θα κατατεθεί στην πλευρά του μεγαλοβιομήχανου να είναι ολοκληρωμένη.

Σας αποκαλύπτουμε, λοιπόν, τι υποστηρίζει η πλευρά του μεγαλομετόχου, λίγες ώρες πριν από τη σημαντική συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΑΕ: «Αποδεχόμαστε οποιοδήποτε μοντέλο διακυβέρνησης της ΚΑΕ, αλλά υπό προϋποθέσεις. Υπενθυμίζουμε, ότι ο κύριος Φιλίππου θα τακτοποιήσει μόνο τις ελάχιστες προσωπικές υποχρεώσεις, που τον αφορούν».

Τι σημαίνει αυτό; Ότι η διοίκηση της ΚΑΕ αν και εφόσον αποφασίσει ν' αναλάβει το βάρος θα πρέπει να καλύψει τα χρέη των διοικήσεων Τζιβελέκη (Δρόσου)-Καραμανλή προς τρίτους, ήτοι αθλητές, προπονητές, υπαλλήλους, πρακτορεία ταξιδίων κλπ.

Τα χρέη αυτά με βάση προηγούμενες αναφορές είναι περίπου 1,2 εκατ. ευρώ, ποσό όχι ευκαταφρόνητο για τους χαλεπούς καιρούς, που ζούμε...

Keywords
Τυχαία Θέματα