Αποχωρήσεις στη Μίλαν

20:06 29/10/2013 - Πηγή: AEK365

Η Μίλαν πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και ο Αντριάνο Γκαλιάνι τρέχει στο μέσο της σεζόν για να συμμαζέψει αυτά που δεν συμμαζεύονται με τίποτα. Ο Γάλλος επιθετικός που δεν έχει σκοράρει ποτέ στην Serie A μαζί με τον Κολομβιανό στόπερ, Τζέρσον Βεργκάρα θα παραχωρηθούν αφού θα γίνουν κάτοικοι «Σαν Σίρο» ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός και ο Ιάπωνας playmaker.

Για τον Μ' Μπαγιέ Νιανγκ υπάρχουν δύο πιθανότητες. Δανεισμός ή συνιδιοκτησία. Η Τζένοα είναι μία ομάδα στην οποία αρέσει και έφτασε κοντά το καλοκαίρι

και υπάρχει ακόμα ανοικτό το ενδεχόμενο τράμπας. Τα δύο κλαμπ δεν είναι μυστικό ότι έχουν εξαιρετική σχέση, με τους Ροσομπλού Λόντι και Κούτσκα να ενδιαφέρουν την Μίλαν.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξει και ντέρμπι της Γένοβας τον Ιανουάριο, αφού τον 19χρονο Γάλλο φέρεται να θέλει και η Σαμπντόρια, η οποία τον ζήτησε τον Αύγουστο.

Οσον αφορά τον Βεργκάρα, ο οποίος δεν έχει βρει καθόλου χρόνο συμμετοχής, οι Ροσονέρι ψάχνουν ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας από την Serie A για να τον δώσουν, ενώ παίζει και η Serie B με την Μπάρι να είναι ένας πιθανός προορισμός.

Keywords
Τυχαία Θέματα