Θέλει το Λιγκ Καπ ο Πάρντιου

18:59 29/10/2013 - Πηγή: AEK365

Χαρά στον κόσμο της Νιούκαστλ μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Σάντερλαντ στο τοπικό ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής, θέλει να δώσει ο Άλαν Πάρντιου.

Ο τεχνικός των «καρακαξών» δήλωσε πως αυτός και οι παίκτες του θέλουν να αποκλείσουν τη Μάντσεστερ Σίτι από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ, ενώ τόνισε πως έχουν θέσει ως βασική προτεραιότητά τους τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

«Το ντέρμπι ήταν πολύ απαιτητικό παιχνίδι. Είμαστε απογοητευμένοι για τους οπαδούς μας και για τους εαυτούς μας. Αλλά εάν κερδίσουμε τη Μάντσεστερ Σίτι, νομίζω πως

θα αλλάξουμε τις εντυπώσεις. Κατά την άποψή μου το Λιγκ Καπ είναι μία διοργάνωση που όλες οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ πιστεύουν πως μπορούν να την κατακτήσουν» ανέφερε ο Άγγλος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Για τους συλλόγους που παίζουν και στο Champions League ίσως είναι χαμηλά στην ατζέντα τους, αλλά όχι και για εμάς. Για εμάς είναι προτεραιότητα. Θέλουμε να κερδίσουμε ένα τρόπαιο για τον κόσμο μας. Εάν περάσουμε από τη Σίτι, τότε θα πάρουμε πίσω λίγη από την απογοήτευση που δώσαμε στους οπαδούς μας. Αλλά είναι πιο εύκολο να το λες, παρά να το κάνεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα