Από το σπίτι του ο Μπεκενμπάουερ

08:20 12/7/2014 - Πηγή: AEK365

Η τιμωρία που του επιβλήθηκε, και μετά άρθηκε, από την FIFA πριν από λίγο καιρό έχει ενοχλήσει τον Φραντς Μπεκενμπάουερ και αυτός είναι ο λόγος που θα παρακολουθήσει τον τελικό του Μουντιάλ από την τηλεόραση του σπιτικού του και δεν θα ταξιδέψει στο Ρίο.
Σε συνέντευξη του στην επίσημη ιστοσελίδα της γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο Μπεκενμπάουερ τόνισε: "Φυσικά και θα ήθελα να είμαι στο Ρίο στον τελικό. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βόλφγκανγκ Νίερσμπαχ, μου τηλεφώνησε και πάλι μετά τον ημιτελικό

και με προέτρεψε να πάω στο Ρίο. Του είπα ότι έχω διαφορετικά σχέδια επειδή υπάρχουν άνθρωποι τους οποίους δεν θέλω να συναντήσω. Έτσι, θα παρακολουθήσω τον αγώνα από την τηλεόραση μαζί με την οικογένεια μου.
Είμαι πολύ ενοχλημένος με την αδικία που έχω βιώσει πρόσφατα. Αυτό συνέβαλε στην απόφαση μου να μην πετάξω στο Ρίο για τον τελικό".
Ο Μπεκενμπάουερ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην κατάκτηση του Μουντιάλ από την Δυτική Γερμανία το 1974 ενώ το 1990 οδήγησε την ομάδα, από το πόστο του ομοσπονδιακού τεχνικού, σε μια ακόμα κατάκτηση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στις 13 Ιουνίου 2014, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ενενήντα ημερών από οποιαδήποτε ποδοσφαιρική δραστηριότητα επειδή, σύμφωνα με τη FIFA, αρνήθηκε να συνεργαστεί με την Επιτροπή Δεοντολογίας, παρά τα συνεχόμενα αιτήματα της, στην έρευνα για καταγγελίες περί διαφθοράς στην ανάθεση της τελικής φάσης του Μουντιάλ το 2018 και το 2022.

Keywords
Τυχαία Θέματα