Από την ομιλία του Λίνεν, μέχρι την αποπομπή Κατίδη

18:15 4/12/2012 - Πηγή: AEK365

Στις ώρες που μεσολάβησαν του επεισοδίου ανάμεσα στους Κατίδη-Πήδουλα και τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα, οι πληροφορίες για τα γεγονότα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής ήταν συγκεχυμένες και συγκρουόμενες. Κάτι λογικό, τη στιγμή που η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη στο ξενοδοχείο για το παιχνίδι, το οποίο άπαντες έβαλαν σε πρώτη μοίρα.
Για τον λόγο αυτό το aek365 στάθηκε στο γεγονός -και αυτό ήταν ο αποκλεισμός του Κατίδη από την αποστολή του αγώνα- και παρέθεσε την εκδοχή και των δύο πλευρών για όσα

συνέβησαν. Στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, ο Έβαλντ Λίνεν άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι υπήρξαν αρκετές λεπτομέρειες της υπόθεσης που δεν έγιναν γνωστές. Και πράγματι αυτό είναι μια αλήθεια. Όπως, όμως, είναι αλήθεια και το γεγονός ότι αρκετές ώρες μετά το συμβάν, οι απόψεις των παρευρισκομένων για τον βαθμό στον οποίο ευθύνεται η κάθε πλευρά είναι διάφορες και η επικρατούσα άποψη είναι ότι θα πρέπει αυτό το θέμα να τελειώσει γρήγορα και με τις μικρότερες δυνατές... απώλειες.
Το aek365 παραθέτει κάποια από τα γεγονότα που συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής και δεν έχουν γίνει γνωστά, χωρίς καμία διάθεση να... αναζητήσει ευθύνες και επιμένοντας στη θέση που εκφράσαμε από την πρώτη στιγμή, ότι το σημαντικό της υπόθεσης πλέον είναι να βρεθεί μια... διέξοδος από αυτή την κρίση που δημιουργήθηκε, η οποία δεν θα πληγώσει (με οποιοδήποτε τρόπο) την ομάδα. Ιδού λοιπόν κάποια από τα... facts της υπόθεσης.
* Κατά την ομιλία του πριν από το επεισόδιο, ο Λίνεν δεν μίλησε γενικά για συμπεριφορές που δεν του αρέσουν εντός της ομάδας, αλλά αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα γεγονότα και σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Οι ποδοσφαιριστές τους οποίους ονομάτισε ήταν ο Κατίδης, ο Φέτσης και ο Τσίτας. Για τον Τσίτα προφανώς αναφερόταν και στα παλαιότερα περιστατικά, ωστόσο δεν επεκτάθηκε επειδή ο παίκτης δεν ήταν στην αποστολή, άρα δεν ήταν και παρών στην κουβέντα.
* Σε ότι αφορά στον Φέτση, αυτό που ενοχλεί τον προπονητή είναι ότι μιλάει πολύ και αρκετές φορές άσχημα (χωρίς να στρέφει... βέλη προς κάποιον συγκεκριμένο συμπαίκτη του) κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων. Κάτι που έχουν συζητήσει και στο πρόσφατο παρελθόν. «Σου έχω πει ότι ειδικά εσύ που είσαι μικρός, δεν είναι σωστό να το κάνεις αυτό. Δεν θέλω να μιλάς στους άλλους, ούτε να μιλάς άσχημα για μια φάση», ήταν τα λόγια του Λίνεν προς τον νεαρό μέσο.
* Όταν ο Λίνεν έδωσε τον λόγο στον Φέτση, ρωτώντας τον αν έχει να πει τίποτα, ο νεαρός μέσος απολογήθηκε λέγοντας ότι: «Το ξέρω ότι το κάνω αυτό και θα προσπαθήσω να το σταματήσω. Δεν το κάνω με κακία, μου βγαίνει πάνω στην ένταση. Όμως ξέρω ότι είναι λάθος και θα προσπαθήσω να το σταματήσω».
* Στον Κατίδη ο Λίνεν τόνισε ότι γενικότερα η συμπεριφορά του δεν είναι αυτή που θα έπρεπε και αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα περιστατικά. Μεταξύ των οποίων ένα... μπέρδεμα που είχε γίνει μέσα στην εβδομάδα με τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας Νίκο Πανταζή. «Είμαι στην ομάδα επτά εβδομάδες και σου έχω μιλήσει για τη συμπεριφορά σου οκ
Keywords
Τυχαία Θέματα