Από Δευτέρα οι υπογραφές

22:43 21/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η Βαλέρια Χέγας πέρασε σήμερα το απόγευμα από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και έδειξε πως βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και στην μεσημεριανή προπόνηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ. Ο Απόστολος Οικονόμου έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από όσα έχει δει και απλά περιμένει να βρει η Ουγγαρέζα ακραία τα πατήματά της μέσα στις επόμενες μέρες για να δείξει τον πραγματικό της εαυτό. Η πρώτη εμφάνιση της έμπειρης ακραίας με τα «κιτρινόμαυρα» αναμένεται

να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη στο φιλικό παιχνίδι με τους Τράχωνες Αλίμου.

Να θυμίσουμε πως η Χέγας πέρυσι αγωνίστηκε στη γαλλική Ναντ. Είναι γεννημένη της 4η Ιουλίου του 1980. Εχει σπουδάσει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, στο Kansas State University με το οποίο έχει αγωνιστεί φυσικά με μεγάλη επιτυχία. Το 2006 αποφοίτησε με πτυχίο Οικονομικών Μιλάει 4 γλώσσες, Ουγγρικά, Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

Είναι πολύ έμπειρη αθλήτρια με πλούσιο βιογραφικό τόσο στην χώρα της όσο και στην Ευρώπη. Τα τελευταία χρόνια φορούσε την φανέλα της γαλλικής Ναντ. Είναι 40 φορές διεθνής με πρώτη παρουσία στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας της το 2005. Έχει ύψος 1.83 και βάρος 74 κιλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα