Γερμανική ομάδα κοντά σε Μάκο!

21:51 22/1/2012 - Πηγή: AEK365

Την αρχή έκαναν ο Σάββας Γκέντσογλου και ο Νέιθαν Μπερνς και ακολουθεί σύντομα ο Νίκος Καράμπελας. Πολύ πιθανόν ο επόμενος να είναι ο Γρηγόρης Μάκος! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διεθνής μέσος της ΑΕΚ εκτιμώντας την πολύ άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα, έχει επίσημες επαφές πια με συλλόγους του εξωτερικού. Μάλιστα, είναι πολύ κοντά σε ομάδα της Μπουντεσλίγκα, η οποία δεν είναι η Βέρντερ Βρέμης (όπως ανέφεραν σενάρια το μεσημέρι).

Ο Μάκος έχει (σχεδόν) αποφασίσει να αποχωρήσει εντός των προσεχών ημερών και η συγκεκριμένη

γερμανική ομάδα τον έχει πλησιάσει πολύ είναι η αλήθεια, σύμφωνα με το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, ο αμυντικός χαφ του δικεφάλου έχει θέσει απαράβατο όρο να πάρει χρήματα η ΑΕΚ, καθώς δεν θέλει να φύγει ελεύθερος από την Ενωση που ξόδεψε 800.000 ευρώ το 2009 για να τον αποκτήσει από τον Πανιώνιο.

Επίσης, ενδιαφέρον για τον Μάκο υπάρχει και από ιταλική ομάδα, αλλά αυτή στοχεύει να τον αποκτήσει με στυλ… Γκέντσογλου. Δηλαδή, να μείνει ελεύθερος ο παίκτης χαρίζοντας οφειλόμενα και η ΑΕΚ να μην πάρει χρήματα. Κάτι που δεν θέλει την συγκεκριμένη στιγμή ο ποδοσφαιριστής. Η ουσία όμως είναι ότι ο Μάκος είναι κοντά σε γερμανική ομάδα, με την ΑΕΚ απλά να περιμένει πως θα φύγει ο παίκτης. Ετσι και αλλιώς δεν μπορεί να κάνει κάτι στην κατάσταση της…

Keywords
Τυχαία Θέματα