Απίστευτη ανατροπή για Φράιμπουργκ

01:24 27/2/2013 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ- ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΜΑΪΝΤΖ- ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: 2-3
Γήπεδο: Coface Arena

Απίστευτη ανατροπή και η Φράιμπουργκ έγραψε ιστορία! Το 2-0 της Μάιντζ έγινε... 2-3 και για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα του Στράιχ βρέθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου!

Και όμως το θρίλερ άρχισε μετά την αποβολή του Πόσπεχ στο 65'! Οι γηπεδούχοι στο πρώτο πεντάλεπτο ήταν ήδη μπροστά με δυο τέρματα, με γκολ του Πάρκερ

στο 2 και του Ζίμλινγκ στο 4' ενώ για το πρώτο μισάωρο η Μάιντζ είχε τον έλεγχο! Η Φράιμπουργκ προσπαάθησε να απειλήσει, αλλά η κεφαλιά του Ζοργκ στο 39' βρήκε το δοκάρι!

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, αλλά μετά την αποβολή του Πόσπεχ, πήραν τον απόλυτο έλεγχο. Πίεσαν είχαν δοκάρι με τον Σαντινί στο 85', αλλά ο κροάτης ένα λεπτά αργότερα μείωσε σε 2-1. Το ματς ωστόσο είχε πολύ δρόμο και ο Σαντινί κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις. Ο Καλιγκιούρι αρκετά ψύχραιμος έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του για παράταση. Η Φράιμπουργκ με αριθμητικό και... ψυχολογικό πλεονέκτημα μπήκε δυνατά και στο 108' ο Καλιγκιούρι έδωσε την νίκη - προκριση στην ομάδα του.

ΜΑΪΝΤΖ: Μίλερ, Νοβέσκι, Σβένσον, Πόσπε, Ζάμπαβνικ, Εντέ (72' Ίβανσιτς), Ζίμλινγκ (63' Καλιγκιουρι), Μαουμγκάρτλινγκερ, Μίλερ, Σζαλάι, Πάρκερ (70' Ντίας)

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μπάουμαν, Κρμας, Σοργκ, Χέντεσταντ (13' Σμιντ), Γκίντερ, Ρόζενταλ (84' Σαντινί), Σούστερ, Μακιαντί, Κρούσε, Φλου, (62' Γκουεντέ)

ΟΦΕΝΜΠΑΧ- ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: 1-2
Γήπεδο: Sparda-Bank-Hessen-Stadion

Στα ημιτελικά του κυπέλλου προκρίθηκε η Βόλφσμπουργκ, έστω και δύσκολα πέρασε το εμπόδιο της Οφενμπαχ.

Οι γηπεδούχοι είχαν αποκλείσει Φορτούνα και Γκρόιτερ Φιρτ δυσκόλεψαν τους «λύκους» στο α' μέρος χάνοντας ευκαιρίες. Ωστόσο, το γκολ του Ολιτς στο 50', αλλά και του Ντοστ στο 71' σφράγισε την πρόκριση. Η Όφενμπαχ μείωσε στο 81' με τον Στάντελ, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν το κάτι παραπάνω.

ΟΦΕΝΜΠΑΧ: Βουλνικόφσκι, Στάιν, Στάντελ, Κλάνεχάισμαν, Αλσκβέντε, Ράιντχαρτ, Μέχιτς (64' Μπέκερ), Σβαρτζ (79' Άβντιτς), Φετς, Ράτχεμπεργκ (64' Φ¨ογκλερ)

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Μάντλουνγκ, Νάλδο, Σέφερ, Πόλακ, Ντιέγο, Χασέμπε, Βιεϊρίνια (90+1' Τρες), Ζόσουε (87' Κίερ), Ντοστ, Όλιτς (76' Ροντρίγκες)

Keywords
Τυχαία Θέματα