Ανάσταση με Λάζαρο…

22:56 26/2/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΟΛΟΝΙΑ- ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 2-1
Γήπεδο: Ρενάτο Νταλ' Άρα

Βαθειά βαθμολογική ανάσα για την Μπολόνια που επικράτησε της Φιορεντίνα με 2-1, με τον Χριστοδουλόπουλο να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ με όμορφο τρόπο.

Το ματς δεν είχε καθόλου φάσεις ως το 26ο λεπτό, αλλά σε εκείνο το λεπτό η Φιορεντίνα πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Ακουιλάνι έκανε την πάσα στα αριστερά και ο Λιάγιτς από κοντά πλάσαρε τον Κούρτσι. Στο

33' η Μπολόνια βγήκε στην κόντρα, ο Γκαμπιαντίνι έκοψε στην περιοχή από αριστερά, αλλά ο Τζιλαρντίνο δεν βρήκε για λίγο την μπάλα, ενώ στο 39' ο «Τζίλα» σούταρε από το ύψος του πέναλτι, με τον Βιβιάνο να αποκρούει εντυπωσιακά.

Η Μπολόνια πίεσε στην επανάληψη και στο 58ο λεπτό έφερε στα ίσα το ματς. Ο Ντιαμάντι έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Μότα με κεφαλιά νίκησε τον Βιβιάνο. Στο 70ο λεπτό ο Βιβιάνο απέκρουσε την κεφαλιά του Τζιλαρντίνο, ενώ στο 76' το σουτ του Ντιαμάντι πέρασε λίγο άουτ, τελικά η Μπολόνια γύρισε το ματς στο 85ο λεπτό. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που είχε μπει αλλαγή βρέθηκε σε καλή θέση και με ξερό σουτ, έκανε το 2-1 και χάρισε σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Κούρτσι, Μότα (72' Γκάρικς), Άντονσον, Τσερούμπιν, Μορλέο, Πέρες (46' Ταϊντέρ), Κριν, Κονέ, Ντιαμάντι, Γκαμπιαντίνι (69' Χριστοδουλόπουλος), Τζιλαρντίνο

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Βιβιάνο, Τόμοβιτς, Ροντρίγκες, Σάβιτς, Πασκουάλ (88' Λαρόνδο), Μιλιάτσιο (86' Τόνι), Ακουιλάνι, Βαλέρο, Κουαδράδο, Λιάγιτς (83' Σισοκό), Γιόβετιτς.

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα